Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,470

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ayakkabıcıya götürüp kalıba koydurmalı.
Derinin biraz açılması için.
Yakından görmek gerek hem ayakkabıyı hem vurulan yeri.
:smiley:
Ona göre bir çözüm önerebiliriz.

Bileğini acıtmış Murat, kalıpla ilgisi olduğunu sanmıyorum, biliyorsun bu botların bilekleri sert olduğu için ayakların alışması gerekiyor...

goodEvening2.png

Arkadaşlar ,

İş güç arasında fotoğraf küçültmek ;
http://www.faststone.org/DN/FSResizerSetup27.exe

Foruma Yüklemek ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=1020.0

ile uğraşmaktan Serbest Muhabbeti bugün çok boşladım.

İyi Çalışmalar.

Öz Murat ,

öğretmenin canım benim canım benim :smiley: hepin(m)izin öğretmenler günü kutlu olsun !!!

Muarat bey merhaba benim fotoğraflar konusunda ne durumdayız.Küçültüp bana gönderecektiniz biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum. :smiley:

0sman' Alıntı:
Muarat bey merhaba benim fotoğraflar konusunda ne durumdayız.Küçültüp bana gönderecektiniz biliyorum yoksa yanlış mı biliyorum. :smiley:

Amanın :smiley:
Sepet işini öğrenince bu küçültme olayını unutmuşum.
Hemen ilgileniyorum.
MSN de paylaşım klasörünüze atarım on-line olduğunuzda.

Sonunda kavuştuk Forumumuza ,
Merhaba Arkadaşlar ,

Kimse yok mu.??

Osman Bey , MSN üzerinden yollamış olduğunuz tüm fotoğraflar küçültüldü.
Msn de aktif olmanızı bekliyor. :smiley:

T800' Alıntı:
Herkese Merhaba...Bendeniz,Ümit 31 yaşındayım ve Ankarada devlet memuru olarak çalışıyorum.İmkan oldukça gezmeyi seviyorum.Kalabalıktan neredeyse nefret ettiğim için :smiley: açık alanlarda huzur buluyorum diyebilirim.

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Ümit Bey ,
Forum üyesi arkadaşlarımızın düzenlediği etkinliklerde buluşmak dileği ile.

Düzenlenen etkinliklere ; http://www.gezenbilir.com/index.php?board=41.0

Gezenbilir Ankara Grubuna; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9740.0

linkleri vasıtası ile ulaşabilirsiniz. Gezenbilir Ankara Grubunda da kendinizi tanıtmanız Ankara'da düzenlenen etkinliklerden daha çabuk haberdar olmanızı sağlayabilir.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

merhabalar,

doğa yürüyüşü diyip geçmemek lazımmış sahilde yürümeye benzemiyormuş.Bendeniz ilk amatör trekking (ikincisi daha gerçekleşmedi) yürüyüşünde başıma gelen kalmadı.Demekki öyle işe gider gibi arabaya atlayıp gidilmiyormuş.Mevsim ne olursa bir takım techizatlar yanıma almalıymış ama ben nereden bilirdim ki ılıca şelalesinin güzelliğine dalıp suya düşeceğimi :smiley: neyse çıplak ayakla araba kullanmaya alışmış oldum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR