ekiNoks
Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Ben de herkese iyi akşamlar diliyorum ...
Ben de herkese iyi akşamlar diliyorum ...
KaRgA' Alıntı:sizlere bir bilmece sorim.cevabını hemen sölemem ona göre. yaşlı bir adam varmış ve çok zenginmiş bu adamın beş çocugu varmış bu yaşlı adam ömek üzere yatagında yatarken çocuklarını yanına çagırmış evlatlarım ben ölmek üzereyim fakat bu içinde bulundugumuz çiftligi hanginize vericeme karar veremedim buyüzden sizlerden birşey istiyorum ahıra gidin hepiniz atlara binin ve çiftligin çıkış kapısının oraya gidin benim bulundugun yere kim enson gelirse bu çifligi ona bırakıcam çocuklarda kabul etmişler ve atlarına binip çifligin çıkış kapısına gitmişler agır agır babalarının bulundugu yere doğru ilerliyorlarmış hiç biri birbir lerini geçmek istemiyormuş oradan geçen yaşlı bir amca neden böle agır agır gittiklerinii sormuş bu çocuklar başından geçenleri anlatmışlar yaşlı amca bunlara birşey sölemiş bundan sonra çocuklar atları son sürat sürmeye başlamışlar bu yaşlı amca çocuklara ne demiş haydi kolay gelsin
ekiNoks' Alıntı:
YAŞ 38 - Eşimin beni hala sevdiğini, tabakta iki elma kaldığında
küçüğünü almasından anlayabileceğimi öğrendim
ekiNoks' Alıntı:Eşine sevgiler, selamlar Murat ...
Bu sabah nasılsın? Bizden başka henüz uyanan yok galiba...
İsoruzgar' Alıntı:Günaydın Murat bey, Günaydın arkadaşlar.
Evet Murat bey, bazı şeyleri malesef geç anlıyoruz.
skydiver26' Alıntı:Kadınlar neden illaki duymak isterler ki, sevmesek zaten bir dakika bile yanında durmayız dimi....
ekiNoks' Alıntı:İlla ki söyleyiverin siz de nolcak...