Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 709,172
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın arkadaşlar ! Fatoş hanım fıkra için teşekkürler...

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
Rica ederim Asiye Hanım :smiley:. Nasılsınız?

İyiyim teşekkür ederim, yıl sonu malum yoğun bir şekilde çalışıyorum.. Siz nasılsınız? havalar nasıl oralarda?

Benim bu hafta biraz rahatlama var işlerde ama yarın bu rahatlık değişecek gibi görünüyor :smiley:. Havalar bizde çok soğuk. Kar bize yaklaşmış aldığım haberlere göre ama henüz yağmurla idare ediyoruz :smiley:. Sizde nedir durmlar?

ekiNoks' Alıntı:
Benim bu hafta biraz rahatlama var işlerde ama yarın bu rahatlık değişecek gibi görünüyor :smiley:. Havalar bizde çok soğuk. Kar bize yaklaşmış aldığım haberlere göre ama henüz yağmurla idare ediyoruz :smiley:. Sizde nedir durmlar?

Eyvah Fatoş hava tahmini yapıyor... ;D ;D ;D ;D

Bursa Hava Raporu henüz belli değil ama çalışmalarım devam ediyor tabii ki... ;D ;D ;D ;D ;D

Adamın biri sabah evden ise giderken ilginç bir cenaze kafilesi fark eder.
Ön de yürüyen köpekli bir adam.
Arkasında bir tabut ve onun 10 metre arkasında bir başka tabut.
Bunları takip eden; tek sıra olmuş 200 den fazla adam.
Meraklanır.
Kafilenin başındaki köpek'li adam hiç kuşku yok ki cenazenin sahibidir.
Yanına yaklaşır ve sorar:
Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar: 'Öndeki karım, arkadaki de kayınvalidem.'
'Vah vah, başınız sağ olsun. Nasıl oldu?'
'Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş.Kayınvalidem de karıma yardıma gelmiş. Köpek onu da öldürmüş.'
Adam biraz düşündükten sonra sorar:'Beyefendi, köpeğinizi ödünç alabilir miyim?'
'Sıraya geç!'...

;D

işyerindeyim bir yazı yazıyorum aniden kayboluyorum telefonlar müşteriler saolsun bırakmıyor kusuruma bakmayın :d

sizlere bir bilmece sorim.cevabını hemen sölemem ona göre. yaşlı bir adam varmış ve çok zenginmiş bu adamın beş çocugu varmış bu yaşlı adam ömek üzere yatagında yatarken çocuklarını yanına çagırmış evlatlarım ben ölmek üzereyim fakat bu içinde bulundugumuz çiftligi hanginize vericeme karar veremedim buyüzden sizlerden birşey istiyorum ahıra gidin hepiniz atlara binin ve çiftligin çıkış kapısının oraya gidin benim bulundugun yere kim enson gelirse bu çifligi ona bırakıcam çocuklarda kabul etmişler ve atlarına binip çifligin çıkış kapısına gitmişler agır agır babalarının bulundugu yere doğru ilerliyorlarmış hiç biri birbir lerini geçmek istemiyormuş oradan geçen yaşlı bir amca neden böle agır agır gittiklerinii sormuş bu çocuklar başından geçenleri anlatmışlar yaşlı amca bunlara birşey sölemiş bundan sonra çocuklar atları son sürat sürmeye başlamışlar bu yaşlı amca çocuklara ne demiş haydi kolay gelsin :D

İstanbul ;

[attachment=1]

20 Aralık İstanbul Hava Durumu.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR