ekiNoks
Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın...
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
Bursa' da havalar nasıl Murat?
Bursa' da havalar nasıl Murat?
ekiNoks' Alıntı:Bursa' da havalar nasıl Murat?
ekiNoks' Alıntı:Havalar epey soğunca artık bana sormaz oldun hava raporunu, nasılsa ya yağmur ya da kar yağar artık diyorsundur... ;D
ferdane gül' Alıntı:Günaydın arkadaşlar iyi bir hafta diliyorum hepimize...
skydiver26' Alıntı:Dün sanki kar yağacak gibi oldu, çok sevinmiştim.....Ama bugün güneşli olmasına rağmen soğuk bir hava var....Şöyle bir kar yağsada ağız tadıyla karda yürüsek ne güzel olurdu dimi...
Saol Fatoşcum,iyi sayılırım dünden beri devam eden agrıya rağmen,abim ve yeğenimin yanımda olmasından güç alarak offroada katıldım.Dün gerçekten tam oolarak offroadun ne demek olduğunu anladım...Baş agrısı gene devam ediyor,ilaçları bulanlardan Allah razı olsun....ekiNoks' Alıntı:Günaydın Ferdanem. Nasılsın?
Sana da hayırlı haftalar olsun ...
Doğru söze ne denir ;DekiNoks' Alıntı:Soğuktan dışarı çıkasım yok demiyorsun da, aktivitelerin tadına laf atıyorsun ya hu. Ben de inandıydım... ;D ;D ;D
Hoşbulduk Murat,dün offroadda biz kar ve hatta sert rüzgarları ve soğugu iliklerimizde hissettik...skydiver26' Alıntı:Günaydın Ferdane, hoşgeldin
TezzMertek' Alıntı:Sevinç duymasın Adaşım.
;D
Günaydınlar bu arada.
ferdane gül' Alıntı:Hoşbulduk Murat,dün offroadda biz kar ve hatta sert rüzgarları ve soğugu iliklerimizde hissettik...
ferdane gül' Alıntı:Saol Fatoşcum,iyi sayılırım dünden beri devam eden agrıya rağmen,abim ve yeğenimin yanımda olmasından güç alarak offroada katıldım.Dün gerçekten tam oolarak offroadun ne demek olduğunu anladım...Baş agrısı gene devam ediyor,ilaçları bulanlardan Allah razı olsun....
Sen nasılsın canım?