Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,720
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Güzel günlük güneşlik bir sabahtan herkese sağlıklı mutlu yarınlar.

Mini bir tiyatro çıkarmışsınız.istendiğinde ne güzel sohbetler ,ne güzel dostluklar yaşanabiliniyor.kötü jivkovlar olmasa!!

Etiketler

Günaydın herkese.

loganrory' Alıntı:
:smiley: telefondan oldugu icin evet. Ayni dilden konusup anlasamadik bir turlu:smiley: tete teyze filanmi demek acep?

Evet, tete teyze anlamına geliyor.

Günaydın Arkadaşlar....
Akşam yapılan sohbetlere şöyle bir göz gezdirdim tek kelimeyle harika muhabbet olmuş, Bilgisayarıma giren virüslerle bir haftadır verdiğim savaşı maalesef dün akşam kaybettim ve Bilgisayarım öldü....Yarın yeniden format atacağım ama tam randıman alasıya kadar sanırım sadece mesai saatlerimde muhabbete katılacağım.... :(

hayırlı sabahlar abilerim ablalarım
kemal abi sende hangi resimleri var bilmiyorum ama şimdi dahada tatlı oldular varsa yayınlaya bilirsin

peşehodka
Perihan Özcan-Silistra / Tekirdağ
Kamp II
Işık kalbinden eksik olmasın
Ynt: Düşünün ki O Bu Konuyu Okuyacak?
« Yanıtla #9 : 23 Mart 2009, 12:59:58 » Alıntı
ben araba istiyorum bi de hazır okumaya başlamışken ehliyet lütfen
valla tipo ya da razıyım (en son yani)
Perihan hanım bu nasıl oldu anlayamadım tipoya razıyım diyorsunuz.ama bizzat işçiliğini yaptığınız özel garajınızda son model bir araç görüyorum ahşap bölümünde. ;)
umarım yarın bir açıklamada bulunursunuz. :D

Hep gündüz vakti Merhaba diyecek değiliz ya,

Gece gece de bir Merhaba diyeyim bakalım, belki karşılık veren olur :smiley:...

MERHABA...

Aynı stres herkesi etkiledi galiba :smiley: Haя BAфΛи böyle bir marka Bulgaristan vaflesi yiyorum, çok güzel bunlar yahu :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
Hep gündüz vakti Merhaba diyecek değiliz ya,

Gece gece de bir Merhaba diyeyim bakalım, belki karşılık veren olur :smiley:...

MERHABA...
Merhaba hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
çağdaş kardeşim sanada merhaba geceniz hayırlara vesile olsun.

Eskişehir'deki teyzem Bulgaristan'a gidip geliyor, o getirdi :smiley: İlla ki gitmeye gerek yok, burada (Ankara'da) Pursaklar bütün göçmen doludur, oralardaki pazar ve dükkanlarda satılıyormuş, bir ara gidip çuvalla alacağım :D

seyyah-34' Alıntı:
Merhaba hoşgeldiniz sefalar getirdiniz.
çağdaş kardeşim sanada merhaba geceniz hayırlara vesile olsun.
Ohooo Kemal Abi hoşbulduk, amin cümlemize. Nasılsın anlat bakalım :smiley:

Bence sen biran önce pasaport yaptır ve kendin git Bulgaristan' a :smiley:

---------------------

Nasılsın Kemal abi? :smiley:

Valla bu gidişle olacak olan o Fatma ablacım.. Baba toprağına hasret mi çekiyorum ne ;D

Çok teşekkürler ben iyiyim tek sorun bu gezenbilir sayesinde gözlerim epeyce bozuldu dün gece sedat açıl beye masrafları kendisinden alacağımı söyledim. bin dokun bin ah misali oldu meğer oda aynı dertten muzdaripmiş.şimdi masrafları cepten karşılacağım eskiden henüz gezenbilire üye değilken bu kadar çok kalmazdım pc başında şimdi 7/ 24 gezenbilirdeyim neredeyse. isofroadta aktif olan göz doktor bir ahbabım var inşaallah pc yi yasaklamaz bana.şu yapacağım bazı işlerim var onlarıda halledince artık türkiye turu beni bekliyor o zaman sizlere her hafta ayrı bir bölgeden yazacağım inşaallah.
geçen gün bakın ata memleketim ile bir başlık açtım beklerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42774.0

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR