Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,715
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

BG çok güzel, şirin bir ülkedir :smiley:. Yazın yeşiliyle, mavisiyle, kışın beyazıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer "bence" :smiley:... E senin de yakınların var madem orda, şart olmuş gitmek :D...

cagdas90' Alıntı:
Valla bu gidişle olacak olan o Fatma ablacım.. Baba toprağına hasret mi çekiyorum ne ;D

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
BG çok güzel, şirin bir ülkedir :smiley:. Yazın yeşiliyle, mavisiyle, kışın beyazıyla mutlaka görülmesi gereken bir yer "bence" :smiley:... E senin de yakınların var madem orda, şart olmuş gitmek :D...

Gidip oraları görmek gerek Kilikadı, Dobruca, Tolbuhin, Pazarcık... Buralar gezi rotasının ana taşları :smiley:

seyyah-34' Alıntı:
Çok teşekkürler ben iyiyim tek sorun bu gezenbilir sayesinde gözlerim epeyce bozuldu dün gece sedat açıl beye masrafları kendisinden alacağımı söyledim. bin dokun bin ah misali oldu meğer oda aynı dertten muzdaripmiş.şimdi masrafları cepten karşılacağım eskiden henüz gezenbilire üye değilken bu kadar çok kalmazdım pc başında şimdi 7/ 24 gezenbilirdeyim neredeyse. isofroadta aktif olan göz doktor bir ahbabım var inşaallah pc yi yasaklamaz bana.şu yapacağım bazı işlerim var onlarıda halledince artık türkiye turu beni bekliyor o zaman sizlere her hafta ayrı bir bölgeden yazacağım inşaallah.
geçen gün bakın ata memleketim ile bir başlık açtım beklerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=42774.0

Kemal abi, hiç koruyuculu ikinci bir cam denedin mi ? Bütün bilgisayarcılarda vardır, ekranın üstüne takıyorsun, bana çok faydası olmuştu tavsiye ederim :smiley:

cagdas90' Alıntı:
Kemal abi, hiç koruyuculu ikinci bir cam denedin mi ? Bütün bilgisayarcılarda vardır, ekranın üstüne takıyorsun, bana çok faydası olmuştu tavsiye ederim :smiley:

İş yerinde ben de kullanıyorum, gayet memnunum :smiley:...

cagdas90' Alıntı:
Gidip oraları görmek gerek Kilikadı, Dobruca, Tolbuhin, Pazarcık... Buralar gezi rotasının ana taşları :smiley:

yarın alırım inşaallah ama benim zorum gözlükleri gözümde bu kadar çok tutmamdan kaynaklanıyor.artı pc ekranı tabii ki. ama bahçeme yeşilliklerin içine gidince sorun kalmıyor ;D doğal alem ile sanal alemin dozunu bir tutturabilsek sorun kalmayacak ta !! ne güzel ve rahattım 3 ay bahçemde iken ah ah

cagdas90' Alıntı:
Diz üstleri içinde varmı acaba? ayrıca ben ışığını en son kısıkta kullanıyorum yoksa gözler aynen gazaltı yani argon kaynağı yapmış gibi bozuluyor.

Valla dizüstünü bilmem ama, normal ev bilgisayarları için var :-\

çağdaş sen niye burası neresi proğramına katılmıyorsun hiç ;D ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2120.new#top

Günaydın günaydın günaydın
mutlu, huzurlu, bol kazançlı, bereketli, dostlarla dolu sabahlar diliyorum :smiley:
Işık kalbinizden eksik olmasın

nasıl ama Fatoşla içiyoruz damla sakızlı kahvelerimizi :D
nasıl ama iyi gelir oooh şifa niyetine :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR