Yani muratçığım dimi . artık insanın belli bir yaştan sonra kendi bebekleri ile uğraşacak hiçmi hiç hali olmuyor ve bu açığı arasıra sevebileceği torunlar ile kapamak belkide en güzeli.TezzMertek' Alıntı:Kemal Bey torun bekliyordur.
;D
ekiNoks' Alıntı:;D ;D ;D
Dızmana da muhacir işi, hamur işi ;D, gelince yersiniz artık ;D, kiloları da alır dönersiniz Bursa' ya... ;D
;D ;Dcagdas90' Alıntı:Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
seyyah-34' Alıntı:;D ;D
çağdaş kardeşim başka vilayetten olanlar için dip not olarak tercüme gerekir sanıyorum.
cagdas90' Alıntı:Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
seyyah-34' Alıntı:;D ;D
çağdaş kardeşim başka vilayetten olanlar için dip not olarak tercüme gerekir sanıyorum.
Abe mare kızancık demiş demesine de. ba ben derimki tete başka vatandaşlarımızda anlasın ba anaaaa adam yaparsınız kendinizi yer yiyecek kafanızı ;D ;DekiNoks' Alıntı:Sen nasıl maacusun ba Kemal aga. Çağdaş ne deeri sen nee anlamesin be canım. Te kızan gayet isle anlatmış e... ;D ;D ;D
----------------------------
Allah iyiliğinizi versin, karnıma ağrılar girdi gülmekten ;D ;D ;D
ekiNoks' Alıntı:Sen nasıl maacusun ba Kemal aga. Çağdaş ne deeri sen nee anlamesin be canım. Te kızan gayet isle anlatmış e... ;D ;D ;D
----------------------------
Allah iyiliğinizi versin, karnıma ağrılar girdi gülmekten ;D ;D ;D
cagdas90' Alıntı:Nee anlamesin beni ba Kemal aga ? Te Fatma tete de süleyi ;D
Ah gitti 10 puan ;D Nabeysin ba Fatme tete ;DekiNoks' Alıntı:Fatme olacaktı ablacım ;D ;D ;D
loganrory' Alıntı:Anlamaya calisıyorum anlayamiyorum. Tüüh bana mi desek 1 yil bitti alisamadim bu konusma tarzina
cagdas90' Alıntı:Ah gitti 10 puan ;D Nabeysin ba Fatme tete ;D