Yani muratçığım dimi . artık insanın belli bir yaştan sonra kendi bebekleri ile uğraşacak hiçmi hiç hali olmuyor ve bu açığı arasıra sevebileceği torunlar ile kapamak belkide en güzeli.TezzMertek' Alıntı:Kemal Bey torun bekliyordur.
;D
ekiNoks' Alıntı:;D ;D ;D
Dızmana da muhacir işi, hamur işi ;D, gelince yersiniz artık ;D, kiloları da alır dönersiniz Bursa' ya... ;D
;D ;Dcagdas90' Alıntı:Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
seyyah-34' Alıntı:;D ;D
çağdaş kardeşim başka vilayetten olanlar için dip not olarak tercüme gerekir sanıyorum.![]()
cagdas90' Alıntı:Allaaaaa dızmana yenmez mi ba kızanlığım dızmanayla geçti şoşede belespiti aydaaken kızanlaala üleşiidik bu macırlık pek isle bişey ;D
seyyah-34' Alıntı:;D ;D
çağdaş kardeşim başka vilayetten olanlar için dip not olarak tercüme gerekir sanıyorum.![]()
Abe mare kızancık demiş demesine de. ba ben derimki tete başka vatandaşlarımızda anlasın ba anaaaa adam yaparsınız kendinizi yer yiyecek kafanızı ;D ;DekiNoks' Alıntı:Sen nasıl maacusun ba Kemal aga. Çağdaş ne deeri sen nee anlamesin be canım. Te kızan gayet isle anlatmış e... ;D ;D ;D
----------------------------
Allah iyiliğinizi versin, karnıma ağrılar girdi gülmekten ;D ;D ;D
ekiNoks' Alıntı:Sen nasıl maacusun ba Kemal aga. Çağdaş ne deeri sen nee anlamesin be canım. Te kızan gayet isle anlatmış e... ;D ;D ;D
----------------------------
Allah iyiliğinizi versin, karnıma ağrılar girdi gülmekten ;D ;D ;D
cagdas90' Alıntı:Nee anlamesin beni ba Kemal aga ? Te Fatma tete de süleyi ;D
Ah gitti 10 puan ;D Nabeysin ba Fatme tete ;DekiNoks' Alıntı:Fatme olacaktı ablacım ;D ;D ;D
loganrory' Alıntı:Anlamaya calisıyorum anlayamiyorum. Tüüh bana mi desek 1 yil bitti alisamadim bu konusma tarzina![]()
cagdas90' Alıntı:Ah gitti 10 puan ;D Nabeysin ba Fatme tete ;D