Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,847
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ne mutlu sana ki Kemal abi bu günleri sağlık ve afiyet içerisinde görebiliyorsun.
Asıl mutluluk seni gelecekte bekliyor, Allah bir yastıkda kocatsın.
Bu mutlu gününde kalbimiz seninle abiciğim, tekrar hayırlı olsun düğününüz.

Etiketler

:'( :'( :'(
Hepinize vermiş olduğunuz moral için çok çok teşekkürler ediyorum.darısı bütün evlat sahibi olanların başına.hepinize ve tüm sevdikerlnize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.

Kemal abi Allah mesut bahtiyar etsin, düğününüz hayırlı olsun.

seyyah-34' Alıntı:
Sizlerede günaydın
Ben evdeki karmakarışık bir ortamdan bir kaçamak yapıp ne var yok diye bakmaya geldim biraz dan gözümün nuru kızımı almaya gelecekler geçen yıl oğlumu güle oynaya evlendirdim ama kız vermek başka bir şeymiş. bu nasıl bir duygudur.bu nasıl haldir ilk kez yaşıyanlar için anlatılmaz diyorum.
Düğünümüz var bugün.
Cemiyetiniz hayırlı olsun Kemal Bey..
Ben olaya kız verme gözüyle değil de bir evlat daha kazandınız gözüyle bakmanızı tavsiye edeceğim .. nacizane..

:'( :'( :'(
Hepinize vermiş olduğunuz moral için çok çok teşekkürler ediyorum.darısı bütün evlat sahibi ve bekar olanların başına.hepinize ve tüm sevdikerlnize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Evimin neşesi ,gürültüsü,eğlence deposu,müzik kutusu,cırcır böceğim,düşükçenelim,kendini ve beni kılıktankılağa sokan,evimizde,bahçemizde tiyatrolar çeviren,beni sürekli genç görmek isteyen,yaşlanmamı istemeyen,asker arkadaşım,daha neler neler canım kızımı veriyorum.yok başka çocuğumuz yok bitti. artık bundan sonraki mutluluğumuz onların mutluluğunu görmek olucak. herkese kesinlikle tavsiyem en az en az 3 çocuk olmalı diyorum tabii ki sağlıklı olmak şartı ile.
bu arada 15 gün sonrada erkek torun geliyor :D :D

arwin' Alıntı:
Ben olaya kız verme gözüyle değil de bir evlat daha kazandınız gözüyle bakmanızı tavsiye edeceğim .. nacizane..

Göreceğiz seni de ileride ;D ;D ;D

arwin' Alıntı:
Pek tabikii ona ne şüphe biz bu düşüncenin fevkinde bir aileyiz. fakat benim anlatmak istediğim yürekte oluşan açıklanamayan izahı mümkün olmayan duygulardır daha dün bile farkında değildim taki dün geceki kına gecesine ve az önce kuaföre gitmek için evden gelip aldıkları ana kadar. sanıyorum bu duygular ilerleyen saatlerde 15.30 sularında evden çıkarken zirve yapacak gibi görünüyor.

seyyah-34' Alıntı:
Pek tabikii ona ne şüphe biz bu düşüncenin fevkinde bir aileyiz. fakat benim anlatmak istediğim yürekte oluşan açıklanamayan izahı mümkün olmayan duygulardır daha dün bile farkında değildim taki dün geceki kına gecesine ve az önce kuaföre gitmek için evden gelip aldıkları ana kadar. sanıyorum bu duygular ilerleyen saatlerde 15.30 sularında evden çıkarken zirve yapacak gibi görünüyor.
Babamı hatırlıyorum kardeşimi almaya geldiklerinde, aynı tarif ettiğiniz haldeydi ama şimdi torunlarıyla bilmem kaç köşe..

Kemal abi hayırlı olsun inşaallah Rabbim hayırlara vesile kılsın ee bir evlat sahibi daha oldun ne güzel
darısı bekarların başına :smiley:

Hayırlı olsun Kemal bey... Ömür boyu sürsün bir yastıkta kocasınlar, daim olsun sevinçleri...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

SON KONULAR

Geri