Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,867
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Havayı çok kötü veriyorlar canım, muhtemelen vapur seferleri de iptal edilir zaten. Böyle havada yola çıkmak pek akıllıca bir fikir değil... :smiley:

peşehodka' Alıntı:
aww bekarlık ne güüzel bişimiş maa bilememişik ha
ne grubu ma bu işten mi
gitsydiniz keşke arkadaşım yaaa
işteyim ben de hem de ne yoğunluk. saliiz bizimkileri bugün ep
arvin duymasın hiç uğramaz oldu bu sayfaya

Ciddiyim Murat, ne yazık ki :smiley:... Yoksa beni kim tutar, kim engel olabilir dağ tepe tırmanmama :smiley:... Teşekkür ederim. Bu arada dizler konusu da abartı tabii ki ;D, maksat gırgır olsun ama neticede hava raporunu tutturuyor muyum?' TUTTURUYORUM... ;D ;D ;D ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Geçmiş olsun Fatoş sen ciddisin bu dizlerin konusunda, ben şaka yapıyorsun sanıyordum...O zaman bu 3 bel fıtığıda doğru valla geçmiş olsun üzüldüm....

Etiketler

oy oy tabi vapur durumu anladım

yeni bir konu açmam lazım bayrama kadar acilen koca nasıl kandırılır diye Ispartaya gidelim istiyorum ama bayramda uzak diyo
nöbet de yok
hadi arkadaşlar maço koca nasıl kandırılır ;D

peşehodka' Alıntı:
yeni bir konu açmam lazım bayrama kadar acilen koca nasıl kandırılır diye Ispartaya gidelim istiyorum ama bayramda uzak diyo
nöbet de yok
hadi arkadaşlar maço koca nasıl kandırılır ;D

;D ;D ;D Perihan Hanım güzel bir yemekle kandırabilirsiniz, tecrübeyle sabittir genelde beni öyle kandırıyorlar(Bu arada başının etini yemekte etkili bir yöntem) ;D ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
;D ;D ;D Perihan Hanım güzel bir yemekle kandırabilirsiniz, tecrübeyle sabittir genelde beni öyle kandırıyorlar(Bu arada başının etini yemekte etkili bir yöntem) ;D ;D ;D
çıkk
tecrube ile sabittir işlemiyo bize :smiley:

Perihan' ın eşi melek gibidir. Kesinlikle "git" karıcığım diyecektir... :smiley:

Tabii Trakya damarına basmadığın sürece ;D ;D ;D ;D ;D

ekiNoks' Alıntı:
Perihan' ın eşi melek gibidir. Kesinlikle "git" karıcığım diyecektir... :smiley:

Tabii Trakya damarına basmadığın sürece ;D ;D ;D ;D ;D

Fatoş ben beraber gidelim istiyorum :(
uzak diyo tek şöför çok zaman yok ya o yüzden

arwin' Alıntı:
Adam akıllı arabayı vermez , devlet akıllı ehliyeti vermez..

yok ehliyeti alcam
tipo ya bile razıyım olsun yeter ki (kimse bakmıyo sözdde onlara sabah fiyatlarına bi baktım cik cik uçuyorlar ne iş anlamadım yüzüne bakılan arabaların fiyatlarını düşünmek bile istemiyorum )
10 kasımda belli olacak sonuçlar hehe

sen arabanı satsana bana kaç para istiyorsun ona
lpg taktırabilşirmiyim
çukura girersem amortisörler patlar mı
parçaları çok pahalı mı

peşehodka' Alıntı:
sen arabanı satsana bana kaç para istiyorsun ona
lpg taktırabilşirmiyim
çukura girersem amortisörler patlar mı
parçaları çok pahalı mı
Arabayla ahbap olduk biz iyicene kıyamam,
Lpg sini ben taktırdım
Çıkabileceğin çukura girersen amortisörler patlamaz
Parçaları Eksper Serkandan alıyorum canı isterse pahalı, canı isterse bedava

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR