Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,847
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ahmet abi,
Kortejde süper görünüyorsunuz, her karede Gündüz Ailesi ama keşke baba yla suzuki den çok İrem le Kerem in resimleri olsaydı :p :smiley:...

Etiketler

ekiNoks' Alıntı:
Ahmet abi,
Kortejde süper görünüyorsunuz, her karede Gündüz Ailesi ama keşke baba yla suzuki den çok İrem le Kerem in resimleri olsaydı :p :smiley:...
Haklısın da acıkırlar diye nevaleyi fazla almışım sanırım hep onlarla boğuştular, biri diğerinden fazla yiyecek diye akılları çıktı

İrem' in de eşofmanı kırmızı beyaz mış galiba... :smiley: İkisini de yanaklarından öp akşama benim adıma :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
İrem' in de eşofmanı kırmızı beyaz mış galiba... :smiley: İkisini de yanaklarından öp akşama benim adıma :smiley:...
Eşofmanlar kırmızıya yakın pembe , yan çizgiler beyaz bluz açık pembe .. Reklam oldu sanki ;D

Fotoğraflarınıza baktıkça çok gururlandım, gözlerim yaşla doldu. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

Pardon akşam evraklarıyla boğuşuyordum yeni gördüm...Oğlum 11, kızım 5 yaşında....Bayramda dışarı pek çıkamadık Domuz gribi korkusundan, Oğlumla ders çalışmak ve kızımla evcilik oynamakla geçti bizim bayram...

ekiNoks' Alıntı:
Aksu Murat,

Senin çocuklar kaç yaşında? Sizde bayram nasıl kutlandı?

son dakika golü
hasta yatıyor onu beklediğim için çıkamıyorum
ee ta ta nassınız beya :D

Sizlerede günaydın
Ben evdeki karmakarışık bir ortamdan bir kaçamak yapıp ne var yok diye bakmaya geldim biraz dan gözümün nuru kızımı almaya gelecekler geçen yıl oğlumu güle oynaya evlendirdim ama kız vermek başka bir şeymiş. bu nasıl bir duygudur.bu nasıl haldir ilk kez yaşıyanlar için anlatılmaz diyorum.
Düğünümüz var bugün.

Kemal Abi hayırlı uğurlu olur inşallah, Allah mesut etsin...Biraz duygusalız galiba bugün..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,793
Kayıtlı Üye Sayımız
166,606
Kaydolan Son Üyemiz
Alesta 67

SON KONULAR

Geri