Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,003,912
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ben dışarı çıktım ve bir inceleme yaptım Kemal abi, kesinlikle Yalancı Güneş o ;D...

Etiketler

Bizde ispatsız şahitsiz işlem yapılmaz.işte size canlı canlı hava tahmin raporu ,işte istanbul işte çorlu ;D ;D sadece 3 dakika önce çekilmiş bir resim.

[attachment=2]

seyyah-34' Alıntı:
Bizde ispatsız şahitsiz işlem yapılmaz.işte size canlı canlı hava tahmin raporu ,işte istanbul işte çorlu ;D ;D sadece 3 dakika önce çekilmiş bir resim.

;D ;D ;D

Doğrudur ama gene de kandırıkçı güneş olduğunda ısrar ediyorum ;D...

Bir gezengen bir insanı nasıl olurda kandırabilir.bunun ile fıkralarınızda varmı acaba??

Abi güneşin çeşitli ışık oyunları olabilir mi acaba?

ooo forumda artık bayağı teknik takılıyoruz ,fotograf anında çekilip ekleniyor hımmm ,...

ferdane gül' Alıntı:
ooo forumda artık bayağı teknik takılıyoruz ,fotograf anında çekilip ekleniyor hımmm ,...
Bunları canlı canlı yemek ,tatlı ,hatta sütlü mısır haşlaması resimleri ile daha önceleride yaşadık ama tühh siz kaçırmışsınız s.n ferdane hanım.
Siz forumumuza devam edin. biz sanalda olsa eşyanın nakli gerçek oluncaya kadar sizlere anında nefis yiyecekler takdim ederiz.

Kemal abi ömürsün... ;D ;D
Tam uymuş şu anki halimize... ;D ;D

skydiver26' Alıntı:
Hayırlı akşamlar...Nöbet sırası yine bana mı geldi ne?

seyyah-34' Alıntı:
İkimiz bir fidanın güller açan dalıyız sen benimle ben seninle bu forumu formunda tutmalıyız.
Bu yazışmadan sonra,

Ben bir yerde karadeniz ve akdeniz gezileri yapmış bir arkadaşımızın forumlarına bir takıldım bu takılma benim tam 3 saatimi aldı. ne güzel işini ayarlayıpta bu işe gönül verenlere,pek yakında inşaallah sıra banada gelecek. bende gittiğim yerlerden 3G ile size canlı canlı yayınlar ,resimler yolluyacağım. durum bundan ibaret fatoş hanım.