Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,792
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

seyyah-34' Alıntı:
Artık bu gün geç oldu şimdi başllasam en az 1 saatimi alır yarın uyuşturucu konusuna çok faydalı olacağını sandığım bir haber ile katkıda bulunmak istiyorum.
Dört gözle bekliyoruz Kemal Abi, Yeşim hanım da çok sevindi bu forumda bu konuya bu kadar duyarlı insanları bulduğu için.

Etiketler

cagdas90' Alıntı:
Kemal abi Çok alçakgönüllüyüm, bir Pathfinder yeter diyorum
Çağdaşçığım iyi ya bende en son modeli yazmadım 2020 yılında ikinici el 2018 dedim. :D :D senin o alçak gönülüğün ve tevazundan dolayı.

cagdas90' Alıntı:
Biz ancak çevremizdekileri bilinçlendirebiliriz böyle internet ortamından veya yüz yüze konuşarak, başka elimizden ne gelir ablacım. Çok haklısınız, biz ancak birşeyleri kaybettikten sonra akıllanıyoruz. Bakın ben liseyi İzmir'de okudum, 2006 senesinde 5.9luk bir deprem oldu İzmir'de. O günden önce depremin doğru düzgün sözü edilmezken, o günden sonra deprem tatbikatlarının, deprem konferanslarının, tembihlemelerin ardı arkası kesilmedi. Olan olmuş zaten bundan önce aklımız neredeydi de iş işten geçtikten sonra aklımıza geldi depreme hazırlanmak ?

Zaten hep konuşuyoruz, tartışıyoruz ama yeterli olmuyor işte...

seyyah-34' Alıntı:
Çağdaşçığım iyi ya bende en son modeli yazmadım 2020 yılında ikinici el 2018 dedim. :D :D senin o alçak gönülüğün ve tevazundan dolayı.
Ama vergileri de çok ağız yakacak boyutlarda bu arabanın, çocukluğumdan beri de hastasıyım, yok mudur bunun bir orta yolu Kemal abi, kurtar beni bu dertten :(

cagdas90' Alıntı:
Ama vergileri de çok ağız yakacak boyutlarda bu arabanın, çocukluğumdan beri de hastasıyım, yok mudur bunun bir orta yolu Kemal abi, kurtar beni bu dertten :(
Tabiiki var ne biliyormusun çağdaş kardeşim azzz sonaaa :D :D :D

seyyah-34' Alıntı:
Tabiiki var ne biliyormusun çağdaş kardeşim azzz sonaaa :D :D :D
Kemal abi yüreğime indirmeden söyle de kurtulayım bu dertten :D aracın 6 aylık vergilerine baktığım günden beri kabusum oldu, çok pahalı vergisi çok :(

ekiNoks' Alıntı:
eeeeeee daha daha nasılsınız arkadaşlar :D?
Ben çok iyiyim ama artık yatmak yarın geç olmadan yine gelmek ve uyuşturucu konusuna katkıda bulunmak istiyorum.
uyuşturucu forumunda çok önemli bir misafirimiz olucak inşaallah.

ekiNoks' Alıntı:
eeeeeee daha daha nasılsınız arkadaşlar :D?
İyi diyelim iyi olalım Fatma ablacım, odamın her yanı soru bankalarıyla, konu anlatımı kitaplarıyla doldu, kim çalışacak bu kadar şeye :-\

Dondurmalı künefe yedim ama, dediğinizi hiç yemedim galiba, nasıl oluyor ?

Ben bu konularda çok cahil kaldım galiba, markette ekmek kadayıflı dondurma mı satılıyor :D durun durun hatırladım, reklamlarda görmüştüm sanırım şimdi oldu :smiley: yarın ilk işim olucak, gece gece canım çekti :(

cagdas90' Alıntı:
İyi diyelim iyi olalım Fatma ablacım, odamın her yanı soru bankalarıyla, konu anlatımı kitaplarıyla doldu, kim çalışacak bu kadar şeye :-\
Bak vereceğim cevap senden geldi bile çağdaşçığım. işte çok merak ettiğin sorunun cevabı bunun içinde gizli.
Sendeki bu olgunluk ,başarı bu başarı ise iyi bir mevki ve daha sonrada bu mevki sana çok iyi bir gelir kaynağı sağlayacak. o gün geldiğinde ise seni temin ediyorum vergiler böyle olmayacak olsa bile seni etkilemiyecektir emin ol.
tecrübe ile sabittir. örneği bendeniz kemal abindir.

bana müsade bu gece ilk kaçan ben olucam izniniz ile. herkese hayırlı geceler diliyorum.

seyyah-34' Alıntı:
Bak vereceğim cevap senden geldi bile çağdaşçığım. işte çok merak ettiğin sorunun cevabı bunun içinde gizli.
Sendeki bu olgunluk ,başarı bu başarı ise iyi bir mevki ve daha sonrada bu mevki sana çok iyi bir gelir kaynağı sağlayacak. o gün geldiğinde ise seni temin ediyorum vergiler böyle olmayacak olsa bile seni etkilemiyecektir emin ol.
tecrübe ile sabittir. örneği bendeniz kemal abindir.

bana müsade bu gece ilk kaçan ben olucam izniniz ile. herkese hayırlı geceler diliyorum.
Umarım Kemal abi, dediğin gibi parlak bir gelecek çizebilirim kendime. İyi geceler.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

SON KONULAR

Geri