ferdane gül
Zirve
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
mrb canım,tam bende sabah için eşya hazırlamaya kalkıyordum,nasılsın?
mrb canım,tam bende sabah için eşya hazırlamaya kalkıyordum,nasılsın?
ferdane gül' Alıntı:haha demem inş 2 haftadır 3 saatlik halk oyunu çalışmasına gidiyorum,sesim çıktı mı
cagdas90' Alıntı:Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim
cagdas90' Alıntı:Fatma abla cevap vermiyor, çok kırılmış belli eyvah eyvah..
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarımekiNoks' Alıntı:Bize hiç bir şey demeden çekip gittin. Terkettin. Bunu bize nasıl yaparsın? Nnnaaaayyyııııııırrrrrrrrrrrrrrr, nnnnoooolllllaaammmaaaazzzzzzzzzz... ;D
Nasılsın ablacım?
ekiNoks' Alıntı:Çağdaş, ablacım, parüşüt gönderelim diye mi bekliyorsun ;D? Atla, gel artık
Biraz geç de olsa hoşbulduk Kemal abiseyyah-34' Alıntı:KEMAL
Kamp II
gülebilmez gülüm bahar sensiz
« Yanıtla #13318 : Dün 01:08:29 » Alıntı
Çağdaş kardeşim hoş geldin
cagdas90' Alıntı:Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım