Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,781

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Çok şükür canım. Benim kuzucuğum (yeğenim) geldi halasını ziyarete, dolayısıyla çok çok iyiyim :smiley:. Sen nasıl oldun?

Fena değilim,ilaç olarak ve gıda olarak bol vitamin alıyorum...Bu arada sabah treekinge katılmaya karar verdim,sağlıgıma dua edersin değilmi canım ;) ;kabul biraz çılgınım...

Tabii ki dua ederim :smiley:. Trekking' ten sonra "ah burnum akıyor, ah oram ağrıyor, ah buram sızlıyor" u da dinleyeceğiz artık ne yapalım ::smiley: :D...
Güle güle git, güle güle gez, güle güle dön inşallah :smiley:...

Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim :smiley:

Çıkar gibi olmuştu işte "grip oluyorum galiba" sözlerinle, trekkingle de tam grip olur dönersin :D :D :D (şaka şaka)

İnşallah güzel bir gezi olur. Bol fotoğraf çek :smiley:.

ferdane gül' Alıntı:
haha demem inş 2 haftadır 3 saatlik halk oyunu çalışmasına gidiyorum,sesim çıktı mı ;) :smiley:

cagdas90' Alıntı:
Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim :smiley:

Bize hiç bir şey demeden çekip gittin. Terkettin. Bunu bize nasıl yaparsın? Nnnaaaayyyııııııırrrrrrrrrrrrrrr, nnnnoooolllllaaammmaaaazzzzzzzzzz... ;D

Nasılsın ablacım? :smiley:

Fatma abla cevap vermiyor, çok kırılmış belli eyvah eyvah.. :(

cagdas90' Alıntı:
Fatma abla cevap vermiyor, çok kırılmış belli eyvah eyvah.. :(

İlla kulaklarını çekeyim mi istiyorsun? :D :D :D

Bu arada gene herkes toplanmaya başladı :D :D :D. Gerçekten telepati kuruyoruz galiba :D

ekiNoks' Alıntı:
Bize hiç bir şey demeden çekip gittin. Terkettin. Bunu bize nasıl yaparsın? Nnnaaaayyyııııııırrrrrrrrrrrrrrr, nnnnoooolllllaaammmaaaazzzzzzzzzz... ;D

Nasılsın ablacım? :smiley:
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım :smiley: İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım :(

ekiNoks' Alıntı:
Çağdaş, ablacım, parüşüt gönderelim diye mi bekliyorsun ;D? Atla, gel artık :D

KEMAL
Kamp II
gülebilmez gülüm bahar sensiz
« Yanıtla #13318 : Dün 01:08:29 » Alıntı
Çağdaş kardeşim hoş geldin

:D :D :D

seyyah-34' Alıntı:
KEMAL
Kamp II
gülebilmez gülüm bahar sensiz
« Yanıtla #13318 : Dün 01:08:29 » Alıntı
Çağdaş kardeşim hoş geldin

:D :D :D
Biraz geç de olsa hoşbulduk Kemal abi :D

Dün geceki sohbet her zamanki gibi çok hoştu, seni de tepeden bakarken görünce katıl istemiştik. Bu geceye nasipmiş :smiley:.

Ben iyiyim çok şükür. Hayattayım, ayaktayım, nefes alıyorum, ailem yanımda, sizler varsınız, daha ne ister ki insan?' :smiley: Çok çok şükür...

cagdas90' Alıntı:
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım :smiley: İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.