Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,781
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ferdane gül' Alıntı:
tmm hazırlıklara başlayayım bari,gelince yazıları toptan okurum...
Ferdane abla ne güzel trekkinge gidiyor, bizse anca otur ders çalış, adalet mi bu :(

Etiketler

Fatma abla bugün kaçırdın sanırım çok önemli ve üzerinde önemle durulması gereken bir konuyu konuştuk, bakmak istersen linki aşağıda.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40930.0

ekiNoks' Alıntı:
Ferdanem, Ankara' da yağmur yok mu?
Ferdane abla meşgul, ben cevap vereyim :smiley: hava açık şu anda gün içerisinde azıcık çiseledi, bir daha yağmadı hatta güneş açtı. Hava durumu sitesinden de baktım, yarın hep parçalı bulutlu görünüyor, ama yağmur yok.

cagdas90' Alıntı:
Ferdane abla ne güzel trekkinge gidiyor, bizse anca otur ders çalış, adalet mi bu :(
Çağdaşcığım ,bu bir döngü,bende hayatımın en güzel 16 yılını okumaya verdim,azıcık sabır hem sizin zamanınızda internette var bizde o da yoktu,saatlerce sanki dünyada tek ben ders çalısıyorum ve tek ben ayaktayım sanırdım... ;)

cagdas90' Alıntı:
Bak şimdi çağdaş kardeşim bunu buraya yazmamdaki maksadım şayet ömrümüz olurda bu sayfaları 10 yıl sonrada okursak. tam 2020 yılı olur yanılmıyorsam ve karşımızda fuul donanımlı 2018 range roveri ile çağdaş kardeşimizin katıldığı çeşitli etkinliklerin resimlerini benim gözlerimde bardak dibi mercek gözlüklerle ;D izliyor olucaz.
Fatma hanım nasıl gözlük takar onu düşünemiyorum. :D :D

Gecenin yıldızı çağdaş olmuş mesajlar çağdaşa. kaçırdığı dün gecenin acısımı çıkıyor ne ?

ekiNoks' Alıntı:
Ferdanem, Ankara' da yağmur yok mu?
Fatoşum,hazırlıklar arasında aklım sizde kaldı...çok şey alacağım gene :( ,en başta PMR telsizi alayım ,ne olur ne olmaz....
Hava Çağdaşın dediği gibiydi,bence güzeldi ama ben genede yağmur yağacak gibi hazırlıklarımı yapıyorum...

seyyah-34' Alıntı:
Gecenin yıldızı çağdaş olmuş mesajlar çağdaşa. kaçırdığı dün gecenin acısımı çıkıyor ne ?
Kemal Bey,bence gecenin yıldızları hepinizsiniz,laptop başından kalkıp gidemiyorum hazırlanmaya ;) ,sizin akıcı uslüpla yazdığınız yazıları okumak son derece keyifli...

cagdas90' Alıntı:
Fatma abla bugün kaçırdın sanırım çok önemli ve üzerinde önemle durulması gereken bir konuyu konuştuk, bakmak istersen linki aşağıda.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40930.0

Konuyu inceledim ablacım. Bu tarz konuları zaten çocukluğumdan beri duyarım, hatta BG de okulda sürekli uyuşturucu, AİDS v.s. ile ilgili seminerler verilirdi. Türkiye' de okuduğum sürece ne yazık ki hiç böyle seminerlerle karşılaşmadım. Şimdi okullarda nedir durum bilemiyorum tabii, ancak biz türkler nedense illa bazı değerleri kaybettikten sonra akıllanıyoruz.

Begüm için çok üzüldüm. Bir de bir kaç sene önce yine uyuşturucudan ölen bi lolita vardı, adı Burçin miydi neydi, o' na da çok üzülmüştüm. Allah yakınlarına sabır versin.

Biz kendi adımıza ne yapabiliriz, kendi imkanlarımız doğrultusunda? Fikri olan var mı?

seyyah-34' Alıntı:
Bak şimdi çağdaş kardeşim bunu buraya yazmamdaki maksadım şayet ömrümüz olurda bu sayfaları 10 yıl sonrada okursak. tam 2020 yılı olur yanılmıyorsam ve karşımızda fuul donanımlı 2018 range roveri ile çağdaş kardeşimizin katıldığı çeşitli etkinliklerin resimlerini benim gözlerimde bardak dibi mercek gözlüklerle ;D izliyor olucaz.
Herşey iyi güzel de Range Rover almayı düşünmüyorum Kemal abi, bana bir Nissan Pathfinder yeter..:p Çok alçakgönüllüyüm, bir Pathfinder yeter diyorum :D Ferdane abla, en azından yanınıza yağmurluk alın, ne olur ne olmaz.

Tam uyuşturucu ile olan foruma bazı haberlerle ferdane hanım vesilesi ile katkıda bulunacaktım ki bir deli bir yerde bir kuyaya taş attı. bende şaşkınca o kuyuya bakarken çağdaş kardeşim geldi ve omuzuma dokundu bende kendime geldim. yoksa o üzerinde çalıştığım haberi yapıp çıkmak istiyordum. nerelerden şuan nerelere geldim inanın kafam karıştı. ama burada kafa iyi dağılıyor dün gecede geç yattım,neyse konuyu dağıtmayayım.

seyyah-34' Alıntı:

Şimdi 34 yaşındayım, o zaman 44 olacağım, hala gözlük takmıyor olmam gerekiyor ::smiley: ::smiley: ::smiley: :D...

ekiNoks' Alıntı:
Konuyu inceledim ablacım. Bu tarz konuları zaten çocukluğumdan beri duyarım, hatta BG de okulda sürekli uyuşturucu, AİDS v.s. ile ilgili seminerler verilirdi. Türkiye' de okuduğum sürece ne yazık ki hiç böyle seminerlerle karşılaşmadım. Şimdi okullarda nedir durum bilemiyorum tabii, ancak biz türkler nedense illa bazı değerleri kaybettikten sonra akıllanıyoruz.

Begüm için çok üzüldüm. Bir de bir kaç sene önce yine uyuşturucudan ölen bi lolita vardı, adı Burçin miydi neydi, o' na da çok üzülmüştüm. Allah yakınlarına sabır versin.

Biz kendi adımıza ne yapabiliriz, kendi imkanlarımız doğrultusunda? Fikri olan var mı?
Biz ancak çevremizdekileri bilinçlendirebiliriz böyle internet ortamından veya yüz yüze konuşarak, başka elimizden ne gelir ablacım. Çok haklısınız, biz ancak birşeyleri kaybettikten sonra akıllanıyoruz. Bakın ben liseyi İzmir'de okudum, 2006 senesinde 5.9luk bir deprem oldu İzmir'de. O günden önce depremin doğru düzgün sözü edilmezken, o günden sonra deprem tatbikatlarının, deprem konferanslarının, tembihlemelerin ardı arkası kesilmedi. Olan olmuş zaten bundan önce aklımız neredeydi de iş işten geçtikten sonra aklımıza geldi depreme hazırlanmak ?

Artık bu gün geç oldu şimdi başllasam en az 1 saatimi alır yarın uyuşturucu konusuna çok faydalı olacağını sandığım bir haber ile katkıda bulunmak istiyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,792
Kayıtlı Üye Sayımız
166,605
Kaydolan Son Üyemiz
by sarsılmaz

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.