KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Fena değilim,ilaç olarak ve gıda olarak bol vitamin alıyorum...Bu arada sabah treekinge katılmaya karar verdim,sağlıgıma dua edersin değilmi canım ;kabul biraz çılgınım...
Tabii ki dua ederim . Trekking' ten sonra "ah burnum akıyor, ah oram ağrıyor, ah buram sızlıyor" u da dinleyeceğiz artık ne yapalım :...
Güle güle git, güle güle gez, güle güle dön inşallah ...
Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim
Aa Fatma ablacım nasılsınız ;D bütün gün girersiniz umuduyla bekledim, dün Kemal abiyle baya bir kulaklarımı çınlatmışsınız, siteyi bu sayfada bırakıp uzunca bir süre bakmamıştım, sonra da kapatıp uyudum. Kusuruma bakmayın, telafi edeceğim
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım
Dün geceki sohbet her zamanki gibi çok hoştu, seni de tepeden bakarken görünce katıl istemiştik. Bu geceye nasipmiş .
Ben iyiyim çok şükür. Hayattayım, ayaktayım, nefes alıyorum, ailem yanımda, sizler varsınız, daha ne ister ki insan?' Çok çok şükür...
cagdas90' Alıntı:
Sizin sohbetinizi takip ederken siteyi öyle açık unutmuşum, o yüzden de hep bu konuyu inceliyor göründüm sanırım İyiyim ablacım ders Öss çalışıyoruz işte (hiç inandırıcı değilim dimi kahretsin ;D) sen nasılsın, çok kızmadın umarım