Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,658

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bende tüm arkadaşların bütün güzel dileklerine candan katılıyorum çoktandır yiyecek bir şeyler yok. hadi biraz ağızımız tatlansın sizsiz burada bir şey geçmiyor boğazımdan :D :D
kızım zeynebin kendi evine geçmeden evimizde yaptığı son rötüşleri , tabii babası çeyizini biraz daha dolgun tutsun diye , günümüzde buna rüşvetmi deniyor mu ne !
! :D :D
[attachment=1]

zeynebin ellerinden vi?neli pasta.jpg

Ömer bey kardeşim çaylaaaaarr tavşan kanı ama sanıyorum arkadaşlarımızın henüz meşguliyetleri var bende birazdan çeyiz işleri için çıkıcam ama döndüğümde hep birlikte içeriz ne yapayım ben hayatta yanlız başıma asla yiyip içmem yapım böyle elimde değil hayatım boyunca dışarıda elime bir şey alıpta yiyemem mutlaka paylaşacağım .işte sizde böyle bir paylaşım için çayları aldınız geldiniz ama siz ocağın altını kısın hep sıcak kalsın arkadaşlar geldikçe içsinler.
Hem teşekkür ediyor diğer arkadaşlarada afiyet olsun diyorum.
resim konusunda daha dikkatli ol inşaallah ;) ;) ;) :D

Kemal abi resim faciasında seyirciydim 8) eleştiri ve muhabbete kendimi kaptırdım ??? ama konuya dahil deyildim ::smiley: internete bi yazdım o resimler geldi :eek: hadi yükleyim dedim ;D ortalık karışmadan iptal oldu küçük özürle ;)

bizim öle arabamız yok biz anca tabanvay
hadi mantar toplamaya Obietel korusu na :smiley:

çayım nerede kaldı

peşehodka' Alıntı:
bizim öle arabamız yok biz anca tabanvay

Araba nedir ki 3, 5, bilemedin 8 milyara severek kullanacağın bir makina alırsın :smiley: ;) :D
Ben biraz fazlaya 74 camaro aldım 8) benle yaşıt baba zoruyla sattık sarı civcivimi :'( :'( :'(
Şimdi bir transam var 99 sanırım onu kolluyorum biraz pahalı ama ???
Babam öyle diyor ;D çocukca oldu ama Benim gönlüm hala klasiklerde :-X

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

P1040809.jpg

TRANSAM.jpg

transa.jpg

İYİ fikir Ahmet
bi birini kullanırız bi birini
Fatoş üsttten camı da olsun kıyacaz artık 4 5 milyara ama ne yapalım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR