Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,658
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ferdane gül' Alıntı:
Murat Bey,nasıl bir programla diyet verildi bilmiyorum ama,kişi verileni kendine uygulamalı(kişi iyice incelenip diyet verilmediyse),ama önce kafaca hazır olup başlamalı....Sigara da tam bilmemekle sanırım böyledir,psikolojik destek forumda süper kaçırmayın derim ;) ...

Diyetisyen arkadaşlarımın hazırladığı bir diyet programıydı, yaşam tarzımı bildikleri için ona göre hazırlanmıştı...Fakat yaptığım iş nedeniyle yemek alışkanlıklarım düzenli olamayabiliyor...Bu nedenle programı tam anlamıyla uygulayamadım...Ancak bazı şeyleri (unlu ve tatlı türlerini)hayatımdan çıkararak yediklerime dikkat ederek birşeyler yapıyorum. Ne kadar başarılı olabildiğimse profil resmimden bellidir herhalde... ;D

Etiketler

Murat Bey, size sigarayı önce kafada bitirin diyen sizi kandırıyor ;D. Sigarayı kimse isteyerek bırakmıyor ;)...

skydiver26' Alıntı:
Diyetisyen arkadaşlarımın hazırladığı bir diyet programıydı, yaşam tarzımı bildikleri için ona göre hazırlanmıştı...Fakat yaptığım iş nedeniyle yemek alışkanlıklarım düzenli olamayabiliyor...Bu nedenle programı tam anlamıyla uygulayamadım...Ancak bazı şeyleri (unlu ve tatlı türlerini)hayatımdan çıkararak yediklerime dikkat ederek birşeyler yapıyorum. Ne kadar başarılı olabildiğimse profil resmimden bellidir herhalde... ;D
Profil resminden öncesini bilmem ama başarınız görünüyor...Kilo aldırıcı ne yediğinizi zaten bilirsiniz,onlardan kaçının ve düzenli spor (ki yaptığınızı düşünüyorum) ile yavaş yavaş olacaktır...Suyunuzu artırmayı unutmayın...Sebze ve meyve bizim cankuratanımız açlığı bastrmak için unutmayın lütfen...
Diyetisyen Ferdane Gül

ekiNoks' Alıntı:
Murat Bey, size sigarayı önce kafada bitirin diyen sizi kandırıyor ;D. Sigarayı kimse isteyerek bırakmıyor ;)...

Rüyalarınızda hala sigara içiyormusunuz? Ben rüyamda içmek istemiyorum... Şu an oldukça azalttım, kendimi hazır hissettiğimde tamamende kurtalabileceğimi de biliyorum...İrademe de güvenirim ancak hazır olmadan bırakır ve tekrar başlarsam kendime olan öz saygımı yitireceğimi düşünüyorum....O yüzden kendimi hazırlayıp, bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum...

ferdane gül' Alıntı:
Profil resminden öncesini bilmem ama başarınız görünüyor...Kilo aldırıcı ne yediğinizi zaten bilirsiniz,onlardan kaçının ve düzenli spor (ki yaptığınızı düşünüyorum) ile yavaş yavaş olacaktır...Suyunuzu artırmayı unutmayın...Sebze ve meyve bizim cankuratanımız açlığı bastrmak için unutmayın lütfen...
Diyetisyen Ferdane Gül

Önerileriniz için teşekkürler...Bunları zaten yapıyorum(Su konusunu abartarak).İnşallah İdeal kiloma yakın bir tarihte kavuşurum.... ;D

seyyah-34' Alıntı:
fatoş hanım teşekkür ederim bilgileriniz için

Rica ederim Kemal abi :smiley:...

skydiver26' Alıntı:
Rüyalarınızda hala sigara içiyormusunuz? Ben rüyamda içmek istemiyorum... Şu an oldukça azalttım, kendimi hazır hissettiğimde tamamende kurtalabileceğimi de biliyorum...İrademe de güvenirim ancak hazır olmadan bırakır ve tekrar başlarsam kendime olan öz saygımı yitireceğimi düşünüyorum....O yüzden kendimi hazırlayıp, bir daha görüşmemek üzere vedalaşmak istiyorum...

Şaka bir yana, gerçekten bu sigara isteyerek bırakılamıyor, tamamen irade meselesi. Siz de zaten iradenize güveniyorsunuz, inşallah tez vakitte bırakırsınız...

ekiNoks' Alıntı:
Rica ederim Kemal abi :smiley:...

Şaka bir yana, gerçekten bu sigara isteyerek bırakılamıyor, tamamen irade meselesi. Siz de zaten iradenize güveniyorsunuz, inşallah tez vakitte bırakırsınız...

İnşallah Fatoş Hanım İnşallah...

skydiver26' Alıntı:
İnşallah Fatoş Hanım İnşallah...

Bu arada, müsaade ederseniz ben siz sigarayı bırakana kadar kabusunuz olacağım ::smiley:... İzin var mı? ;D (şaka şaka, arada sırada ufak ufak takılırım ama :smiley: )

ekiNoks' Alıntı:
Bu arada, müsaade ederseniz ben siz sigarayı bırakana kadar kabusunuz olacağım ::smiley:... İzin var mı? ;D (şaka şaka, arada sırada ufak ufak takılırım ama :smiley: )

İzin ne demek....Mutluluk duyarım....

Bu linke herkes davetlidir ;) başarılar dilerim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40587.msg418555#msg418555

Selam arkadaşlar. Dünya Kablolu Su Kayağı Şampiyonası, Bursa'da yapıldı. Çekmiş olduğum fotoların bir kaçını ilgilenen arkadaşlar için aşağıdaki linkte paylaştım. duyurulur.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40236.new#new

[attachment=1]

S7300071.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,790
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
mehmedoah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR