Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,643

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

ekiNoks' Alıntı:
Günaydın Canım :smiley:. Okul, dersler, hocaların nasıllar, sen nasılsın? :smiley:
Okul ve dersler çok iyi gidiyor fatoş ablacım.. :smiley: Hocalarla da iyi anlaşıyorum artık. :D Akşama kadar dersanede olacak birisi nasıl olabilir ki? :D ama iyiyim :smiley:

Sen nasılsın fatoş abla?

Çok şükür canım, işteyim ama nasıl olduysa yoğunluk ya da bir aksilik yok sabahtan beri, dolayısıyla iyiyim :smiley:...

ekiNoks' Alıntı:
Çok şükür canım, işteyim ama nasıl olduysa yoğunluk ya da bir aksilik yok sabahtan beri, dolayısıyla iyiyim :smiley:...
Allah,cumartesi günü işi,deranesi olan tüm insanlara sabır versin ;D :p

ekiNoks' Alıntı:
Ne güzel...

Bu arada "SİGARA + DAĞLAR" = BRAVO valla... ;D ;D ;D ;D (baskı kurduğumu düşünmüyorsunuz değil mi? ;D )

Baskı kurabilirsiniz :D Evet yukarıda biraz zorluğunu çekiyorum ve kesinlikle bırakmam gerekiyor...Ancak şu an gerçekten pek mümkün görünmüyor...Şöyle bir durum var önümüzdeki sezon için uzun soluklu bir şeyler planlıyoruz ve burada kondüsyona çok ihtiyacım olacak...Sigaranın da beni etkilemesini istemiyorum...O yüzden de oldukça (bana göre) azalttım.İleride muhakkak sizin saflara katılacağımdan emin olabilirsiniz.. ;D

AnqeL_35' Alıntı:
Allah,cumartesi günü işi,deranesi olan tüm insanlara sabır versin ;D :p

Aminn

skydiver26' Alıntı:
Bilemiyorum...Belki yılbaşından önce :smiley:
Herşeyde olduğu gibi mesela diyet,alışkanlıklardan vazgeçmek önce kafada bitiyor...Hadi gayret;hazır güzel amaçlar varken ertelemek ne kadar doğru ;) ...

Ferdanem hoşgeldin :smiley:...

Murat Bey, inşallah içinizden "gidin işinize yahu, size ne benim sigaramdan, kabus musunuz nesiniz" demiyorsunuzdur ;D ;D ;D...

Murat aksu bey hadi gel kır şu şeyin ayaklarını geçenlerde resimlediğim gibi sende git onu göm bir yerlere onu en güzel toprak paklar kıymayın o canım ciğerlerinize ayrıca sigara üzerine ne kadar tiksindirici flim ,belgesel ,resim ,artık ne varsa sık sık izleyin birde bu muzur şey yüzünden kimlerin başına neler gelmiş onlarla birebir konuşun umarım faydası olur ama en doğrusu ise kendi kafamızda bitiyor bu iş ,dualarım sizinle saygılar sevgiler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40020.20 ilk resim benden

ekiNoks' Alıntı:
Ferdanem hoşgeldin :smiley:...

Murat Bey, inşallah içinizden "gidin işinize yahu, size ne benim sigaramdan, kabus musunuz nesiniz" demiyorsunuzdur ;D ;D ;D...

Hoşbulduk :D
Merak etmeyin işte olmak kadar istemeden bir yerlere gitmekte bir o kadar sıkıntılı :( ...

Murat Bey,niyetimizi bildiği için sanırım kızmıyordur Fatoşcum...

ekiNoks' Alıntı:

Estağfurullah öyle birşe demem mümkün mü?

ferdane gül' Alıntı:
Herşeyde olduğu gibi mesela diyet,alışkanlıklardan vazgeçmek önce kafada bitiyor...Hadi gayret;hazır güzel amaçlar varken ertelemek ne kadar doğru ;) ...

Ferdane Hanım hoşgeldiniz...

Doğru söylüyorsunuz her şey kafada bitiyor ben ertelemiyorum sigarayı önce kafamda bitirmeyi amaçlıyorum...Fatoş Hanımın yazdıklarına bakarsanız tam gününü hala hatırlıyor...İşte ben bıraktığım anda o günü hatırlamak gün yada saat saymak istemiyorum...Diyeti de denedim ama bana hazırlanan diyet programına uymam pek mümkün değildi..Bende Diyet programını yemeklerden önce yapmaya karar verdim.. ;D ;D ;D

seyyah-34' Alıntı:
Murat aksu bey hadi gel kır şu şeyin ayaklarını geçenlerde resimlediğim gibi sende git onu göm bir yerlere onu en güzel toprak paklar kıymayın o canım ciğerlerinize ayrıca sigara üzerine ne kadar tiksindirici flim ,belgesel ,resim ,artık ne varsa sık sık izleyin birde bu muzur şey yüzünden kimlerin başına neler gelmiş onlarla birebir konuşun umarım faydası olur ama en doğrusu ise kendi kafamızda bitiyor bu iş ,dualarım sizinle saygılar sevgiler.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40020.20 ilk resim benden

İyi dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ediyorum Kemal abi...İnşallah bırakacağım ancak önce kafada bitmeli...Halen kafamda bitiremedim ki ...

Murat Bey,nasıl bir programla diyet verildi bilmiyorum ama,kişi verileni kendine uygulamalı(kişi iyice incelenip diyet verilmediyse),ama önce kafaca hazır olup başlamalı....Sigara da tam bilmemekle sanırım böyledir,psikolojik destek forumda süper kaçırmayın derim ;) ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,603
Kaydolan Son Üyemiz
anadolulucahil

SON KONULAR

Geri