Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,610

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

skydiver26' Alıntı:
Mutlaka bekliyorum...Haber vermediğiniz takdirde çok üzülürdüm...Sanırım 4-7 Kasımdaydı Kongre eğer gelebilirseniz halen devam ediyor diye biliyorum kayıtları....:smiley:
Ünite olarak gelmeme kararı alınmış,yoksa herşey hazırdı....Kongre ücretim yatırılıyordu,yolumu karşılıyorlardı...Kısmet...

Günaydın arkadaşlar...Hayırlı işler....:smiley:

ferdane gül' Alıntı:
Ünite olarak gelmeme kararı alınmış,yoksa herşey hazırdı....Kongre ücretim yatırılıyordu,yolumu karşılıyorlardı...Kısmet...

Neyse bu sefer olmamış ama belki gezmek için gelebilirsin...Bursa' nın kışları da bir başka güzeldir.... ;D

Dostluklar kurulsun insanlar gülsün
Barış güvercini uçsun dünya da
Yok olsun kötülük düşmanlık ölsün
Son bulsun savaşlar kimse ölmesin

Dünya cennet olsun yaşasın insan
Gelin barışalım dökülmesin kan
Son bulsun savaşlar kesilsin figan
Son bulsun savaşlar kimse ölmesin

Günaydınn, güzel insanlar ! Gününüz güleryüzlü geçsin....

Bursa'ya gittik bir döner yiyemeden geldik.

:smiley:

Buyrun.
[attachment=1]

Ama bu fotoğraf İzmir Hisarönünde çekilmiştir.
;D

3 Ekim 2009 - Söz 157.jpg

Adaşım bu CAĞ döner ama....Bunun özel şişleri vardır ona takıp kesmesi gerekiyordu...Bursanın İskenderi meşhur ama bir daha ki geldiğinde İskenderi değilde pideli köfteyi deneyelim...Resmini yükleyemedim ama...

Pideli Köfteyi bende beğendim.

Hemen porsiyona yöneldiğimi için fotoğra çekemedim.

Fotoğraf yükleyebilmek için CEVAP VER butonuna basınca ekrana gelen pencerede GÖZAT butonu çıkıyor.
250 KB yi geçmeyen 5 adet fotoğraf yerleştirebilirsin.

Teşekkür ederim Adaş...Bendeki resimlerin boyutu büyük olduğundan yükleyemiyorum ama Netten aldığım bir resmi paylaşayım...

IMG_3682.jpg

Toplu olarak fotoğraf boyutlandırma konusunda Fatih arkadaşımızın açmış olduğunu konunun linki.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.0

selamlar
5 günlük bir yazlık faslından sonra yine aranızdayım herkese sağılk ve mutluluklar diliyorum .
5 günlük raporlarınızı tek tek okudum bu 5 gün içerisinde konularınızın çogu yemek ve söz (kız isteme ) işleri ile geçmiş baya baya hayırlı işler ile uğraşmışısınız ,yemekler benden uzak olsun ( 2 yılda 15 kilo verdim) ama murat öz beyin söz işini çok beğendim hatta çok sevindim Allah ,tan bir ömür boyu sağlık , mutluluklar , ve huzur niyaz ederim . umarım benim kendi ailem ile olan mini nasihatımı okumuştur acizane ben yaşı 25 ten sonraki bekarlıklara pek sıcak bakmıyorum hele samimi olduklarım elimden ve dilimden kurtulamıyorlar :D.
şimdi murat öz bey kardeşim diyelimki bir kaçyıl daha çocuk sahibi olmadı veya olamadı neticede bizim elimizde olmayan sebeblerde var dimi yani !!.
ne diyordum , ve nihayet bir kaç yıl sonra nur topu gibi çocukları oldu sağlıklı bir şekilde büyüdü ve okula kayıt ettirdi , 1 ,2 ,3,4,5, sınıflar derken murat öz bey kardeşim acaba o an kaç yaşında olucakk ??.
sanırım epeyce yaşlanmış olsa gerek ,peki çocuğunun elinden tutupta okula götürdüğü an çocuğunun arkadaşları şöyle bir söz demeleri muhtemeldirki ahmet bu seninle gelen seni okula getiren dedenmi , aaa deden de ne kadar gençmiş ;D ;D diyebilrler sanıyorum veya tahmin ediyorum :D :D.
yinede her iki çifti (MURAT - SEVİNÇ ) zararın bu yarısından döndükleri için çok çok tebrik ediyorum ve tüm hayatta başarılaırnın devamını diliyorum .
kendilerinden şimdi olmasada bir kaçyıl sonra yine bu sayfalara dönüpte bu yazılarımı okuduklarında haklısın cevabımı almak istiyorum :D

murat öz bey kardeşim buda daha bir kaç gün önce bahçemde ellerim ile topladığım vede çekmiş olduğum bir resim size söz hediyem olsun ;D ;D bu ayvanın ağırlığı 1 kilo civarında :eek:

[attachment=1]

02102009-ayva çiçek açm?? yazm? gelecek.jpg

s.n murat aksu bey kardeşim bu verdiğim link çok rahat ve kolay limitsiz , türkçe ,ve neyi boyutlandırmak istiyorsanız mevcut olan bir prğm .

http://www.tamindir.com/program/18867/FormatFactory.htm#

hazır hemen buradan indirebiliyorsunuz tabiiki çooook prğmlar vardır ama bu oldukça kolay fonksiyonlu vede rahat diğer ihtiyacı olan arkadaşlarımızıda tavsiye ederim.

seyyah-34' Alıntı:
s.n murat aksu bey kardeşim bu verdiğim link çok rahat ve kolay limitsiz , türkçe ,ve neyi boyutlandırmak istiyorsanız mevcut olan bir prğm .

http://www.tamindir.com/program/18867/FormatFactory.htm#

hazır hemen buradan indirebiliyorsunuz tabiiki çooook prğmlar vardır ama bu oldukça kolay fonksiyonlu vede rahat diğer ihtiyacı olan arkadaşlarımızıda tavsiye ederim.

Kemal Abi çok teşekkür ediyorum...İşyerimde bulunan bilgisayarda zaten çok fazla özel şeyler bulundurmuyorum...Evde kullandığım Bilgisayar için proğramı mutlaka inceleyeceğim...
Abi birde kusura bakmazsan Murat ÖZ' e hediye ettiğin Ayva resmiyle alakalı olarak, altında birşeyler aramalımıyız... :smiley: :smiley:

Ayva tatlısı yemelisin diyordur adaşım.
Kemal beyin başka düşüncesi olamaz.

;D

İnanın ben bu resmi murat öz bey kardeşim için çekmedim ama nasip onunmuş zaten resmin üzerindeki tarihten de anlayacağınız üzre 02-10-09 da bahçemizden koparılmış vede kendi ellerimde çekilmiş bir resimdir fakat değindiğiniz gibi oldukça manidar yaratmış yaratan ev halkı olarak şaşırdık hepimiz ,gerçektende çok ilginç bir resim bende bunu yeni evlenecek genç :D çiftlere hediye etmekte bir sakınca görmedim :D ,
yani bu evlendiklerinde 1- ayvayı yedikleri gün anısına 2- evlendikten sonra çocukların güzel vede yakışıklı olmasına yarayacak oldukça faydalı bir besin olduğu için kendilerine hediye ettim , afiyet olsun şimdiden :D :D.
saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,788
Kayıtlı Üye Sayımız
166,604
Kaydolan Son Üyemiz
pino4.50

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR