Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
selamlar
5 günlük bir yazlık faslından sonra yine aranızdayım herkese sağılk ve mutluluklar diliyorum .
5 günlük raporlarınızı tek tek okudum bu 5 gün içerisinde konularınızın çogu yemek ve söz (kız isteme ) işleri ile geçmiş baya baya hayırlı işler ile uğraşmışısınız ,yemekler benden uzak olsun ( 2 yılda 15 kilo verdim) ama murat öz beyin söz işini çok beğendim hatta çok sevindim Allah ,tan bir ömür boyu sağlık , mutluluklar , ve huzur niyaz ederim . umarım benim kendi ailem ile olan mini nasihatımı okumuştur acizane ben yaşı 25 ten sonraki bekarlıklara pek sıcak bakmıyorum hele samimi olduklarım elimden ve dilimden kurtulamıyorlar
.
şimdi murat öz bey kardeşim diyelimki bir kaçyıl daha çocuk sahibi olmadı veya olamadı neticede bizim elimizde olmayan sebeblerde var dimi yani !!.
ne diyordum , ve nihayet bir kaç yıl sonra nur topu gibi çocukları oldu sağlıklı bir şekilde büyüdü ve okula kayıt ettirdi , 1 ,2 ,3,4,5, sınıflar derken murat öz bey kardeşim acaba o an kaç yaşında olucakk ??.
sanırım epeyce yaşlanmış olsa gerek ,peki çocuğunun elinden tutupta okula götürdüğü an çocuğunun arkadaşları şöyle bir söz demeleri muhtemeldirki ahmet bu seninle gelen seni okula getiren dedenmi , aaa deden de ne kadar gençmiş ;D ;D diyebilrler sanıyorum veya tahmin ediyorum
.
yinede her iki çifti (MURAT - SEVİNÇ ) zararın bu yarısından döndükleri için çok çok tebrik ediyorum ve tüm hayatta başarılaırnın devamını diliyorum .
kendilerinden şimdi olmasada bir kaçyıl sonra yine bu sayfalara dönüpte bu yazılarımı okuduklarında haklısın cevabımı almak istiyorum
murat öz bey kardeşim buda daha bir kaç gün önce bahçemde ellerim ile topladığım vede çekmiş olduğum bir resim size söz hediyem olsun ;D ;D bu ayvanın ağırlığı 1 kilo civarında
[attachment=1]