Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,417

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Aaa evet benden de çokk selam Zerrin'e öpüyorum onu özlemle... Denizli'den Asiye derseniz sevinirim.. :smiley:
Bu arada Murat senin beslenmene tanık oldum az çok, dolayısıyla iyi bir beslenme uzmanı olduğunu düşünüyorum. Yardım istememin nedeni de buydu...

İyi beslenme uzamanı mı.?

" Yaşamak için yemeli , yemek için yaşamalı " diyen dağcı mı uzman.

;D

figo' Alıntı:
Murat Ferdane geçen doyana kadar mantı yedi ;D
Bugün akşam da Zerrin hanım sayesinde yine doyana kadar sınır yok ;D
Sağlıklı yaşam için beslenmek ve kurallara uymak gerekli,ancak ara sıra da moral geceleri lazım ;) .

arkadaşlar bişey soracağım 06 zot 47 plakalı sağ ön kaputunda dragon yazılı yeşil cj bizden birinemi ait

Günatdın arkadaşlar.

TezzMertek' Alıntı:
Afiyet Şeker olsun.
Zerrin'e selamlarımı iletin.

Büyük bir sitem İzmir'de üzmüşsün Zerrini :mad:

NEHİR' Alıntı:
Aaa evet benden de çokk selam Zerrin'e öpüyorum onu özlemle... Denizli'den Asiye derseniz sevinirim.. :smiley:
Bu arada Murat senin beslenmene tanık oldum az çok, dolayısıyla iyi bir beslenme uzmanı olduğunu düşünüyorum. Yardım istememin nedeni de buydu...

Sanada çok selamları var Zerrin'in :-*

Günaydın arkadaşlar...
Bu güzel cumartesi gününü çalışarak geçirmek zorunda olan arkadaşlara hayırlı işler, hayırlı mesailer....Etkinlikte bulunan arkadaşlara da iyi eğlenceler....

ekiNoks' Alıntı:
Günaydın Arkadaşlar :smiley:. Çalışanlara kolay gelsin :smiley:...

Günaydın Fatoş Hanım...Teşekkürler

Nasılsınız Murat-2 Bey :D? Murat-1 Bey şu saatlerde artık Bursa' da olması lazım :smiley:. Biz de destek olarak gitsemiydik ki, strestedir şimdi bu ;D...

ekiNoks' Alıntı:
Günaydın Ferdanem :smiley:.
Günaydın canım,uyuyayım mı kalkayım mı diye düşünüyorum...Dün gecenin resimlerini eklerken 04.10 civarında laptop ile uyumuşum ;) ...Güzel bir geceydi....112 resim çekmişim...
Sen nasılsın,iyi çalışmalar Fatoşum....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

SON KONULAR