Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,764

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Öğlen Neşesi;

Şaşkın Adres sormak için girdiğim gözlükçüye ayıp olmasın diye, gözlüklerle ilgileniyormuş gibi yaptım mı? Yaptım. 10 dakika süren uğraşı sonunda, bana hiç ihtiyacım olmadığı halde gözlük sattı mı? Sattı. Üzerine soğuk bir su söyledi mi? Söyledi. Suyumu içip, aradığım adresi bile soramadan eve döndün mü? Döndüm.

ceranus' Alıntı:
Ümit, rahatsızlanmana üzüldüm ama çok doğru bir karar vermişsin, seni kutluyorum, orada olmak bile çok büyük bir keyif ve başarı.

Seneye hep birlikte bir deneme daha yaparız umarım :smiley:

Kesinlikle orada olmak gerek. Ben çok keyif aldım. Kesinlikle dağlara gitmeye devam....

Perhiz

Eşim 95, ben 65, oğlum 75, kızım 45, kedim 5 kilo olduk. Ailecek diyete başladık. Kahvaltıya yaş pastayla başlayarak ne kadar azimli ve kararlı olduğumuzu en azından kendimize bir kez daha ispatlamış olduk...

Boş mu dolu mu ???

Buzdolabından istediklerini alıp yedikten sonra boş kalan kapları tekrar buzdolabına bırakan babam ve torunu var. Bir de bu boş kapları hevesle açıp sonra hüsrana uğrayan suratları.

Gıt gıt gıdak

Bir haftalık balayı tatilimiz boyunca sabah kahvaltısında yumurta, öğle ve akşam yemeklerinde ise istisnasız tavuk yiyen kocama balayı dönüşünde; evimizde yiyeceğimiz ilk akşam yemeği için, ne yemek istediğini sordum “Uğraşma tatlım, tavuk yap yeriz” dedi. Çok korkuyorum gıdaklamamız an meselesi.

Hangimiz kozalak

Daha ben motoru durdurmadan kendini arabadan atıp her tartışmamızda "Bir kere centilmenlik yapıp kapımı açmadın!" diye trip yapan bir karım var. Yordu beni bu evlilik ya...

ualkan' Alıntı:
Muratçım, bende zirve yapamadım zaten. Umarım tekrar gidebilirim...

Ümit ağabey ,
Ağrı dağı dönüşü otelkde dinleniyor.
[attachment=1]

Ahh ağabey sakalları uzatmanı söylemiştim ben sana
;)

Daha fazla fotoğraf için ;
http://picasaweb.google.com.tr/hakanesme/AgriDagi#

Image00472.jpg

Muratçım süpersin valla, Dağdan dönüşte dünyanın birasını içmeme rağmen su ihtiyacımı gideremedim. :smiley:
Bu arada kilo sorunu olan hanımlara da tavsiye ederim. Ben 1 haftada yaklaşık 5 kilo zayıfladım. ;)

Yüksek irtifa da sürekli su içmeyi alışkanlık haline getirmek gerek.
Canınız su istemese de mutlaka yudum yudum su içmeye çalışmalı.

Yüksek irtifada özellikle su çok önemli, Murat'ın söylediği gibi, susmayabilirsin ama yinede su içeceksin, sıvı alımı hücrelerimizin sıvı kaybını önlemek için gerekli oluyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR