Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,764
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Ahh ahh ,
Bu sene hedeflerimdem biri de ummadığım aksilikler ve etkinlikler nedeni ile Ağrı seferim seneye kaldı.
Yeni uyku tulumumu orada deneyecektim.

Muratçım, bende zirve yapamadım zaten. Umarım tekrar gidebilirim...

Etiketler

4400 yapmışsın ya.

Ne yetenek kazandın.??
;D

Hani cnbc-e de 4400 dizisi var ya. Oradan alıntı.
Benim bile en yüksek zirvem Erciyes 3900 metre. Son 17 metresi dik bir kaya duvarından oluşuyorda.
;)

Ümit, neden zirve yapamadınız, zirve yapmasanda gittin ya oraya o bile yeter, şu anda 15 arkadaşım Ağrı'dalar 3.200 kampında şiddetli yağmur nedeniyle 3 gün beklediler, yağmur dinmiş ve yarın sabah 4.200 kampına çıkacaklar, bakalım zirveye geçiş yapabilecekler mi, kar çok yağmış çünki..

Batar karda yürümek zordur.
Yağan kar buzula tam olarak bağlanmadığı için daha tehlikeli bir hal alır.
4200'e çıkıncaya kadar umarım yeni kar yağmaz ve yağan kar buzul ile daha sert bağlantı sağlayabilir.

Şimdilik sabaha sakin başladım, dolayısıyla iyiyim :smiley:. Umarım böyle devam eder :smiley:.

Murat, Bursa' da mısın? :D

Ağrı'da bulunan arkadaşlarım zirvelerini yaptılar, çok heyecanlandım mesajlarını alınca, dönüşe geçtiler, manzara harika diyorlar, ayrıntıları Ankara'ya döndüklerinde alacağım, sizlerle paylaşacağım..

Kimler zirve yapabildiler bilemiyorum , ama Cem Şahin arkadaşımdan zirvedeyiz mesajını aldım. Salim'de ekipte ama durumunu bilemiyorum..

ceranus' Alıntı:
Ümit, neden zirve yapamadınız, zirve yapmasanda gittin ya oraya o bile yeter, şu anda 15 arkadaşım Ağrı'dalar 3.200 kampında şiddetli yağmur nedeniyle 3 gün beklediler, yağmur dinmiş ve yarın sabah 4.200 kampına çıkacaklar, bakalım zirveye geçiş yapabilecekler mi, kar çok yağmış çünki..

Zerrin, ben gece zirve yürüyüşüne başlamıştım ama baş dönmesi vardı nefesimde yetmiyordu. Bu nedenle kendimi zorlamak ve grubu da yavaşlatmak istemediğim için geriye döndüm. Ancak faaliyet planlandığı gibi gerçekleşti. Zirve Dağcılığın tüm şübe ve Temsilciliklerinden gelen 69 dağcı Ağrı Dağında temizlik yaptı. Bir kamyon çöpü dağdan indirdi. Sanıyorum bu grubun içerisinden 45 kişi de zirve yapmayı başardı. Biz geçen hafta orada iken hava oldukça iyiydi. Özellikle Zirve günü (perşembe) çok güzel bir hava vardı. Demek ki biz ayıldıktan sonra yağmur başlamış. Bu arada zirve yapan arkadaşlarını da tebrik ederim. Görüşmek üzere.

Ümit, rahatsızlanmana üzüldüm ama çok doğru bir karar vermişsin, seni kutluyorum, orada olmak bile çok büyük bir keyif ve başarı.

Seneye hep birlikte bir deneme daha yaparız umarım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,758
Kayıtlı Üye Sayımız
166,575
Kaydolan Son Üyemiz
Murat_Anıl

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR