KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hakan bu hafta sonu Spil' de coştu. Kaya tırmanışı yaptı. Gerçi bu sabah daha işe gelmedi. Geldiğinde kendisi anlatacaktır. Arkadaşlar biz Spil' i çok beğendik. Hele o Manisa manzarası süper. Hanımlar ve çocuklar bayıldılar. Daha dönmeden, önümüzdeki yıl yine gelelim diye söylemeye başladılar. Herkese gitmeyi tavsiye ediyorum...
Bu arada Gezenbilir Festivali' de pek güzel geçmiş görünüyor. Böyle zor organizasyonlara emek verenleri kutlarım...
Yüz yüze görüşüp tanışma fırsatı bulduğum , ilgi ve alakaları için Murat ve Zerrin hanıma ,eşsiz muhabbetleri için
Ferdane hanım ve Mutlu ya teşekkürler
Gezenbilir Festival süperdi.
Göl manzaralı kamp yerimiz . sık orman dokumuz (bazı yerlerde ağaçlar 20 cm lik boşuk bıırakıyordu sadece)
Bu hafta farklı büroda çalışmak zorunda olacağım için fotoğraflarımı daha sonra görebileceksiniz.
Gezenbilir fotoğrafçıları sizi festival fotolarından mahrum bırakmazlar ya.
esas ben sizin ilgi ve alakanız için teşekkür ederim.ankaraya beklerim
arwin' Alıntı:
Yüz yüze görüşüp tanışma fırsatı bulduğum , ilgi ve alakaları için Murat ve Zerrin hanıma ,eşsiz muhabbetleri için
Ferdane hanım ve Mutlu ya teşekkürler
Hakan bu hafta sonu Spil' de coştu. Kaya tırmanışı yaptı. Gerçi bu sabah daha işe gelmedi. Geldiğinde kendisi anlatacaktır. Arkadaşlar biz Spil' i çok beğendik. Hele o Manisa manzarası süper. Hanımlar ve çocuklar bayıldılar. Daha dönmeden, önümüzdeki yıl yine gelelim diye söylemeye başladılar. Herkese gitmeyi tavsiye ediyorum...
Bu arada Gezenbilir Festivali' de pek güzel geçmiş görünüyor. Böyle zor organizasyonlara emek verenleri kutlarım...
Murat nasıl geçti yolculugun çamlıdereden sonra size daha dogrusu Zerrin'e yetişemedim.yorgunlukla aran nasıl?sen-zerrin dahil tüm görevli arkadaşlar çok yoruldular.teşekkür ederim
evet bu festival sayesinde pek çok kişiyi bizzat görme imkanımız oldu,ama bir o kdar da göremediklerimiz oldu.bir sonraki etkinlikte görevli haricinde bizlerde kimlik takarsak bu daha kolay olacak sanırım.