Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
hazır konu açılmışken şu vampir tarifini de yapalım bari,belki kafasına takılan arkadaşlar vardır,TezzMertek'te gidiyor Ankara'ya,o da cevap veremez,ben bu konu hakkında ki bilgilerimi paylaşıyım bari sizinle,şimdi diyelim ki vampirle karşılaştın bir sarımsak demetini burnuna doğru tut baktın işleme di b planına geç,o da şu haç(dini simge) evet haçı vampire doğru tutmak,diyelim ki sarmsak iş yapmadı yani vampirin kokuya dayanamayıp kaçması lazım,kaçmadıysa eğer haçı tuttuk bu haç vampiri delirtiyor,dayanamıyor vampir haçı görünce kuduruyor bi şeyde yapamıyor tamam mı kaçıyor gidiyor,şimdi gelelim esas mevzuya sarmsak işe yaramadı üstüne üstlük haç ta işe yaramadıysa eğer işte o zaman durum vahim demektir arkadaşlar geriye tek bi çıkar yol kalır o da kazığı vampirin tam kalbine saplamak(rtük'ten ceza yemeyiz inşallah,çünkü durum,dehşet içerikli)bu son noktada fazla ayrıntıya girmeyi düşünmüyorum zaten gayet açık ve net sanırım tam kalbine,çivi çakar gibi pardon şurda bi parça toz var galiba vampir bey ben onu temizliyim sizin için dedikten sonra yanına sokulup işi bitirmece aksi taktirde vampir sizin işinizi bitirmece ve hatta kanınızı kurutmaca,orda öyle bırakıp gider,kurda kuşa yem olursunuz mazallah,onun için ormana giderken yanımıza bi takım gereçleri almayı ihmal etmeyelim lütfen,zurna,sarmsak,haç,kazık,çekiç,çakı,termos vs...benden söylemesi