Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 702,579

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

arwin' Alıntı:
Günaydınlar
Cesatetiniz takdirlik Ferdane hnm :smiley:

Ahmet arkadaşa katılıyorum bu konuda yalnız belirtmeden geçmek istemem hani olurda ormanda Ferdane hanımın haşır neşir olduğu tür ve kalınlıkta yılanla karşılaşırsanız durumu zurnayla kurtaramazsınız size o durumda şöyle esaslı bi klarnet lazım,klarnetide çalmak her baba yiğidin harcı olmadığına göre,kaçın hemen oradan ve canınızı kurtarın derim ben.

Ahh ahh.
Doğa yürüyüşlerimizde kaç kez yılanla karşılaştık sayısı belirsiz.
Çalı çırpılar arasında yürürken ayak sesimizi duyan (kırılan dal parçaları vs.) yılanlar anında duman oluyorlardı önümüzden.
Dünya'da ki en vahşi mahlukatın ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Şantiyeler de yılanlardan korunmak içinse sarımsak demetlerini dışarıda uygun bir yere bağlanamanız yeterlidir.

TezzMertek' Alıntı:
Ahh ahh.
Doğa yürüyüşlerimizde kaç kez yılanla karşılaştık sayısı belirsiz.
Çalı çırpılar arasında yürürken ayak sesimizi duyan (kırılan dal parçaları vs.) yılanlar anında duman oluyorlardı önümüzden.
Dünya'da ki en vahşi mahlukatın ne olduğunu zaten hepimiz biliyoruz.

Şantiyeler de yılanlardan korunmak içinse sarımsak demetlerini dışarıda uygun bir yere bağlanamanız yeterlidir.

Bu gün şantiyeye bir iki yılancık girsin isterim ;D...

TezzMertek' Alıntı:

moderatörüm aklıma takılmışken sormak istedim,bu sarımsak taktiği vampirlerde kullanılmıyor muydu?

slowworm' Alıntı:
moderatörüm aklıma takılmışken sormak istedim,bu sarımsak taktiği vampirlerde kullanılmıyor muydu?

Vampirler için Çınar ağacı dalından yapılmış 1,3 * 26 cm ebatlarında kazıklar kullanılıyor.
;D

hazır konu açılmışken şu vampir tarifini de yapalım bari,belki kafasına takılan arkadaşlar vardır,TezzMertek'te gidiyor Ankara'ya,o da cevap veremez,ben bu konu hakkında ki bilgilerimi paylaşıyım bari sizinle,şimdi diyelim ki vampirle karşılaştın bir sarımsak demetini burnuna doğru tut baktın işleme di b planına geç,o da şu haç(dini simge) evet haçı vampire doğru tutmak,diyelim ki sarmsak iş yapmadı yani vampirin kokuya dayanamayıp kaçması lazım,kaçmadıysa eğer haçı tuttuk bu haç vampiri delirtiyor,dayanamıyor vampir haçı görünce kuduruyor bi şeyde yapamıyor tamam mı kaçıyor gidiyor,şimdi gelelim esas mevzuya sarmsak işe yaramadı üstüne üstlük haç ta işe yaramadıysa eğer işte o zaman durum vahim demektir arkadaşlar geriye tek bi çıkar yol kalır o da kazığı vampirin tam kalbine saplamak(rtük'ten ceza yemeyiz inşallah,çünkü durum,dehşet içerikli)bu son noktada fazla ayrıntıya girmeyi düşünmüyorum zaten gayet açık ve net sanırım tam kalbine,çivi çakar gibi pardon şurda bi parça toz var galiba vampir bey ben onu temizliyim sizin için dedikten sonra yanına sokulup işi bitirmece aksi taktirde vampir sizin işinizi bitirmece ve hatta kanınızı kurutmaca,orda öyle bırakıp gider,kurda kuşa yem olursunuz mazallah,onun için ormana giderken yanımıza bi takım gereçleri almayı ihmal etmeyelim lütfen,zurna,sarmsak,haç,kazık,çekiç,çakı,termos vs...benden söylemesi

TezzMertek' Alıntı:
Turizm Firman mı var :smiley:

yok dostum,keşke olsa,sadece laf olsun diye öyle söyledim,ama bi turizm firmam olsa ne yapardım biliyormusun,forumdaki herkesi çağırırdım bi otobüs iki otobüs neyse artık ver elini dağlar tepeler bayırlar ormanlar vs.iki gün iki gece tam teçhizat herkes zaten doğacı gez toz ateş yak vur patlasın çal oyasın.....dağ başını duman almış gümüş dere durmaz akar güneş ufuktan şimdi doğar yürüyelim arkadaşlar lay la la la la la

işim çıktı ben kaçıyorum,forumdaki herkese saygılar,selamlar,istanbuldan

süha hocam ne yapmışsın sabah sabah yeni gelen arkadaşlar içeriğe cok takılmayın. :smiley: Ne bunlar haç,zurna, kazık ta nesi Levent Kırcanın bir kameramanı vardı, cevat karakelle ne ararsan vardı adamın üstünde. Sende tura tam takım mı çıkıyorsun. Aslında zurna ne işe yarar öyle bir durumda onu merak ettim, Halay mı cektiriyor.

misafirlerim olduğundan çok az ziyaret edip gezebiliyorum ..... özlemedim desem yalan olur.... keşifleri izlemek ,paylaşılan bilgileri okumaktan yoksun geçen zamanımı boşa geçmiş sayıyorum .Ferdane'm daha nice yıllara sağlıklı ve güzel gezileri yapabilmen temennisiyle, sevdiklerinle sevdiğin işleri yaparak daha nice güzel günlere iannene de sevgilerimi iletirsen sevinirim .ufaklıklar bırakmıyor ,iinanın zor yazdım bunuda sevgiler herkese

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,561
Kaydolan Son Üyemiz
Alkan033

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR