Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)
karınca davasında gelinen son noktayı siz sevgili forumdaşlarla paylaşmak istiyorum müsadenizle arkadaşlar;ah ah, verdiğim bütün emekler heba oldu,
yazıklar olsun,çıkıpta fikrimize 2 gram değer veren yok,oysa ki biz karıncalara gelecek zararı minimuma indirgeyecek şekilde çevreci yaklaşımlar sergilerken,ne de olsa onlarda doğanın parçaları e bizde doğacı olduğumuza göre...neyse fazla uzatmak istemem işte olaya biz böyle yaklaşırken karşı tarafta karıncalara terörist gözüyle bakan ve onların kökünü kazımadan yana olan iş arkadaşları davayı kazandı,üzülerek belirtmek isterim ki kimyasal silah kullanıcaklar,atom bombası atıcaklar karıncaların üzerine,bu arada gene uçtum ben galiba atom bombası dediğim kenezol adlı kimyasal bi ilaç işte.aslıda buna benzer başka bi konu daha var gündemimde fakat onu bi başka zaman paylaşırım sizinle,öyle işte
not:vermiş olduğun fikirlerden ötürü bi kez daha teşekkür ederim Murat(TezzMertek),ama maalesef hal yukarıda anlattığım gibi dostum,son olarak sunmuş olduğum naftalin fikrinede kokar diye karşı çıktılar falan filan.görüşürüz,selam,istanbuldan saygılar.