Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,207
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

slowworm' Alıntı:
herkese meraba dedikten sonra bana ilginç gelen bi konuya değinmek istiyorum;ya arkadaşlar nerden buluyorsununuz bu enerjiyi,dağ-tepe-bayır-orman falan filan anladım da öte yandan festival,kamp,şenlik,kiraz....vs gibi aktiviteler sözkonusu.valla helal olsun ne diyelim zaten doğa dostu insanlara da bu yakışır,şakayla karışık hızınıza yetişmek zor gözüküyor benim için,napalım şimdilik sanal olarak katılırım bende zaten dün bir bugün iki
benim için ilerde bahsi geçen bi takım organizasyonlarda yer almak isterim tabi ki.

Sevgili dostum.. Bu iş gönül işi istemek gerek tabi..Fitili bir kez ateşlemeye bakar..Sonra sı gelir..
8) 8)

Etiketler

mrb,planlı olduktan ve istedikten sonra herşey yapılabiliyor(3 bel hastalıgı ve bilumum rahatsızlıklar olsa bile).arkadaşlarımın tespiti ise,küçükken dağlar kızı reyhan şarkısını sık sık dinlettikleri içinmiş ;)

ferdane gül' Alıntı:
Merhaba,planlı olduktan ve istedikten sonra herşey yapılabiliyor(3 bel hastalıgı ve bilumum rahatsızlıklar olsa bile).arkadaşlarımın tespiti ise,küçükken dağlar kızı reyhan şarkısını sık sık dinlettikleri içinmiş ;)

Doğru valla.. ;D

Çok şükür Ümit abi. Biraz yorgunluk, bunalmışlık var ama idare ediyorum yine de :smiley:.

Holywood'un yüzlerce kez işlediği;

'uçakta pilotlar ölür ya da bayılır, yolculardan biri merkezden telsiz talimatıyla uçağı indirir'

klişesinin uyarlanmış hali. ABD de olur da Türkiye'de olmaz mı ? yurdum insanı el atmış mevzuuya ;

- aloo, aloo, abi ben Tarum Seyahat İstanbul - Ankara otobüsünden arıyorum. kaptan molada içkiyi fazla kaçırdı herhalde, uyuyor şimdi.

- evlat sakin ol, muavin orda mı?

- hayır, otobüste değil, tanrım ona ne olduğu konusunda hiçbir fikrim yok!

- tamam evlat, hiç korkma, sizi kurtaracağız. şimdi şoförü yavaşça koltuktan yana çek, sen oturacaksın onun yerine.

- ama onu yana çekersem düşer, kendinde değil!

- düşs ün pezevenk! oraya senin oturman lazım.

- tamam, oturdum. şimdi ne yapmalıyım?

- direksiyonu tut, ne çok sıkı ne çok gevşek.

- tuttum. çok eğlenceli görünüyor ehu

- evlat, ciddi ol, 40 yolcunun hayatı senin elinde. şimdi; önündeki panelde

bir çok gösterge var değil mi? tam ortadaki büyük olana bak, ne yazıyor

orda?

- bismillahirrahmanirrahim.

- hayır göstergenin üstündeki yazıya değil göstergeye bak! Hız göstergesine bak, kaçla gittiğinizi görebiliyor musun?

- sıfır.

- nasıl sıfır? dikkatli bak.

- sıfır, gerçekten sıfır. ölecek miyiz?

- otobüs duruyor mu gidiyor mu bunu söyle bana seni kuş beyinli!

- duruyooor

- kalk **** git eşşoğlueşşek.! bize de panik yaptırdın. Şoför uyanınca devam edersiniz

ilahi murat bey hiç güleceğim yoktu yani alemsiniz nerden buluyosunuz bu gibi şeyleri merak ediyorum

Arkadaş e-posta ile yolladı.
Bende kopyala yapıştır yaptım.

Bu arada Bende Festivale gidiyorum.
:smiley:

Listeye adımı yazayım.

Listeye adını eklediğini anladımda İzmir'i neden renkli yazdığını anlamadım ???

festival konusunda kararsızım,bana kalsa katılırım fakat işle ilgili olarak bi çakışma durumu sözkonusu daha doğrusu daha öncede verilmiş bi söz plan veya program olabilir yani net olarak göremiyorum en azından şimdilik keşke daha önceden haberim olsaydı neyse sağlık olsun belli de olmaz ya bakalım.ya aslında daha önceden birkaç defa göz atmıştım bu siteye fakat her nedense dün değil evvelki gün kaydolmak varmış e hal böyle oluncada
yukardaki gibi durumlar oluşuyor tabiki,festivalden önceki bi tarihte de istanbuldan organize edilen izmitteki gezi olayı var mesela aslında o da kaçmaz ama eh işte ne yaparsın,neyse ya sağlık olsun günler torbaya girmedi ya organizasyonlarda herhalde bu ikisi ile son bulmaz diye düşünüyorum.

Çocuk dua eder........
Allah'ım lütfen yarın babaannem ölsün....
Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür.......
Çocuk yine yarın dedem ölsün der.....
Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür.......
Çocuk bu seferde babam ölsün diye dua eder.....
Adam bunu da duyar ve bir korku sarar sabaha kadar uyuyamaz..
Ertesi günde ölümü bekler fakat ölmez...
Akşam eve geldiğinde hanımını ağlamaklı bulur hanım ne oldu.
Ne olacak bey bizim kapıcı ölmüş........:smiley:

Bilim adamları üç fare üstünde üç ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış.
Fransız içkisini içen fare küt düşmüş.
İngiliz içkisini içen fare de küt diye düşmüş.
En son fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra
haykırmış:
- Heyyytttt getirin lan kediyiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................:smiley:

Fizik imtihanında sorulan soruları bilmeyen Erol,
boş kağıt vermenin öğretmene hakaret olduğunu düşünerek şu dörtlüğü yazar ve öğretmene teslim eder:
- YÜRÜ BOŞ KAĞIT YÜRÜ,
HOCANIN YANINA VARDA GEL,
İKİ ZAYIFIM VAR İDİ, ÜÇ OLDU MU SOR DA GEL?
Dörtlüğü okuyan öğretmen
-ŞİİRİN GÜZEL ŞİİR
BÖYLE ŞİİR GENE YAZ
BU KAFA SENDE İKEN AYRILMAYIZ BİZ BU YAZ.......................:smiley:

Cenaze arabasının şoförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla ...
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şoför de:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş....................:smiley:

;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,755
Kayıtlı Üye Sayımız
166,567
Kaydolan Son Üyemiz
ozcandervis

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR