Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,433
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Öğlen Neşesi ;

Korkunun gözünü seveyim
Demek ki neymiş; korku filmlerine inanılmayacakmış. Zira eve söylediğiniz saatten daha erken döndüğünüz bir gün, hemen lavaboya girdiğinizde duş perdesinin arkasında bir şey çıkmasından korkup bakarsanız, kocanızın yarı çıplak sevgilisiyle göz göze gelebilirmişsiniz.

;D ;D

Etiketler

Dikkat Dikkat ,

https://www.nilufer.com.tr/satis.html

7gunb.jpg

İnternet üzerinden alımlarda geçerli değil ama.
Şehir içinde ki Şubelere başvurmak gerekecek.

Her seferde otobüsün sadece %10'u na 7 lira.
Gerisi 37 lira. (İzmir - Antalya fiyatıdır.)

Hoş bana 19 lira ya.
:smiley:

meraba millet müsadenizle konuya girmek istiyorum hemen sorum var hakan arkadaş sana hakan (tekirdağ)adım süha istanbuldan katılıyorum
yanlış anlaşılması sadece meraktan soruyorum sizin şu spil projeniz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ghaliba iki kişisiniz peki tekirdağdan araba ile mi gideceksiniz yoksa otobüslemi of ne saçma bi soru oldu bu böyle şey bunu geçelim günübirlik mi gidiyorsunuz yoksa orda kalacak mısınız kalacaksanız ne şekilde kamp şeklinde mi yoksa otel falan mı,trekking amaçlı mı yoksa dağcılık mı yapacaksınız lütfen beni bu konular da aydınlatırsanız sevinirim
dediğim gibi sadece meraktan soruyorum

Süha Bey ,

İzmir Merkezli Zirve Dağcılık ve Doğa Sporlarının 20-21 Haziran tarihleri arasında Manisa Spil Dağı Milli Parkında 9. Kuruluş yıldönümü şenlikleri var.

Hakan ile Ümit ağabeylerde bu şenliğe katılmak için gidiyorlar.
Tahminen Manisa'ya otobüs ile gelirler.

slowworm' Alıntı:
meraba millet müsadenizle konuya girmek istiyorum hemen sorum var hakan arkadaş sana hakan (tekirdağ)adım süha istanbuldan katılıyorum
yanlış anlaşılması sadece meraktan soruyorum sizin şu spil projeniz hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ghaliba iki kişisiniz peki tekirdağdan araba ile mi gideceksiniz yoksa otobüslemi of ne saçma bi soru oldu bu böyle şey bunu geçelim günübirlik mi gidiyorsunuz yoksa orda kalacak mısınız kalacaksanız ne şekilde kamp şeklinde mi yoksa otel falan mı,trekking amaçlı mı yoksa dağcılık mı yapacaksınız lütfen beni bu konular da aydınlatırsanız sevinirim
dediğim gibi sadece meraktan soruyorum

Selam Süha Kardeşim...

Bu Organizasyon Kulübümüze ait olup Geleneksel olarak düzenlenmekte.. 20/21 Haziran tarihlerinde Manisa sipil dağında gerçekleşecek. Biz Tekirdağdan ailelerimizle ve kendi araçlarımızla gideceğiz .Çadır kamp olacak ve bir çok aktivite içeriyor..Çeşitli illerden katılım var..

Şimdilik yeterli sanırım..

Futbolkolik
Yeğenimin dersine güya yardımcı olurken; Portekiz'in başkentine Porto, İtalya'nın başkentine Milan dememle yengem tarafından işime son verildi. Bu aralar Avrupa'dan futbolu izlemezsem, hepimiz için çok iyi olacak.

vermiş olduğunuz bilgiler için teşekkürler,olay aydınlığa kavuşmuştur benim için.

Bir şey değil Süha Bey.
Anakampta kamp ateşinin başında muhabbet nasıl gidiyor.?
:smiley:

vay be neler oluyormuş ta hayatta bizim haberimiz yokmuş meğer,çok iyi ya,neyse arkadaşlar bana da müsade iş çıktı kendinize iyi bakın
doğayı sevin,yeşili koruyun lütfen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,768
Kayıtlı Üye Sayımız
166,585
Kaydolan Son Üyemiz
Marin Bow Denizcilik

SON KONULAR

Geri