Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 693,765
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Öğlen Neşesi ;)

Sıcak
Yönetim Kurulu toplantısında en önemli gündem maddesi olarak; havaların ısındığını, personelin Cumartesi günleri çalışmak istemediğini, zaten İzmir'de cumartesi günleri dikkatlerini toplayamayacaklarını falan anlattım. Evet, şirkette Cumartesi günleri artık tatil. Kendim için bir şey istiyorsam namerdim.

Etiketler

oo kiraz mı dendi... ;) bu haftasonu maalesef uygun değilim yoksa kiraz bu gidilmez mi ;) :smiley:
Kasif' Alıntı:
Bu hafta gittiğimiz parkurun başındada cok güzel iki tane kiraz ağacı var birisi beyaz kiraz ve cok lezzetli :smiley:

:p

Ankara nire, İzmit Nire.
:smiley:

İzmir Kemalpaşa da ki Kiraz Festivaline bekleriz seni Ferdane.
Dur bakayım nete taihi neydi o festivalin.?

evet tarihi ayarlayayım ,mutlaka katılayım;kaçırmamalıyım... :D
TezzMertek' Alıntı:
:p

Ankara nire, İzmit Nire.
:smiley:

İzmir Kemalpaşa da ki Kiraz Festivaline bekleriz seni Ferdane.
Dur bakayım nete taihi neydi o festivalin.?

İzmir'de ki Festival bu pazarmış.?

İzmir - KEMALPAŞA Belediyesi’nce bu yıl 39’uncusu düzenlenen Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali, sanatçılarla renklenecek.

7 Haziran’daki etkinliğe Funda Arar, Kutsi, Grup Mecaz konuk olacak. Sevilen şarkılar seslendirilecek. Coşkuya coşku katılacak. Ersin Show Süper Starz da danslarıyla eğlendirecek. Kiraz Güzellik Yarışması ve defile de yapılacak. Başkan Rıdvan Karakayalı, “Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu

hakan.kavakli' Alıntı:
Kiraz20Siyah2015.jpg

İki nolu fotoğrafı iptal ettim.
Yerli malı yurdun malı
;D

TezzMertek' Alıntı:
İzmir'de ki Festival bu pazarmış.?

İzmir - KEMALPAŞA Belediyesi’nce bu yıl 39’uncusu düzenlenen Altın Kiraz Kültür ve Sanat Festivali, sanatçılarla renklenecek.

7 Haziran’daki etkinliğe Funda Arar, Kutsi, Grup Mecaz konuk olacak. Sevilen şarkılar seslendirilecek. Coşkuya coşku katılacak. Ersin Show Süper Starz da danslarıyla eğlendirecek. Kiraz Güzellik Yarışması ve defile de yapılacak. Başkan Rıdvan Karakayalı, “Tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz” diye konuştu

Tekirdağ programı na henüz ulaşamadım..Ama renkli olacağından eminim....

Hımm.
Tanıtım için İngilizce etiket hazırlamışlar sanırım.
Neyse ,
Merak eden 470'e döner bakar.

Orada duruyor aslı. Silinmiş değil. Alıntı yaparken atladım sadece.

TezzMertek' Alıntı:
Hımm.
Tanıtım için İngilizce etiket hazırlamışlar sanırım.
Neyse ,
Merak eden 470'e döner bakar.

Orada duruyor aslı. Silinmiş değil. Alıntı yaparken atladım sadece.

Eveet.. Memleketimin AB siyasetinin resmidir...

Aslında ferdane hanım Ankaradaki festivalleri takip etsek dut ve kiraz bir organizede bunun için zerrin hanım ayarlar gibi gezenbilir olarak nasıl olur?

Evet Ayaş'ın dut festivalini ayarlayabilirim, tarihini bilen var mı ?

Ferdane geçen sene ki değil bu seneki kiraz festivali fotoğraflarını görmek istiyoruz..

ferdane gül' Alıntı:
bu kadar yazıdan sonrageçen sene çekilmiş de olsa kirazlar ve ben

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,650
Kayıtlı Üye Sayımız
166,517
Kaydolan Son Üyemiz
aktifmoda

SON KONULAR

Geri