Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,064

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

loganrory' Alıntı:
O zamanlar bizde aynı cümleleri kullanıyorduk İnci.. Müfredat işte ne yaparsın... Bazen işe yaramıyor değil öğrendiklerimizde neyse...
Orası doğru bzen işe yarıyor ama o zamankiler... Şimdikiler saçma sapan şeyler.. Buluşmuş.. Ben bilim insanı mıyım da buluş yaptırıyorlar. >.<" kafam basmıyor..

Keşke bizim çocuklar da teknoloji-tasarım dersinde böyle yararlı etkinlikler yapsa. Ne kadar plastik bardak varsa toplayıp dev küre yapanı mı ararsın, evdeki eski teybin motorunu çıkarıp pervane takarak icat yaptım diyeni mi :smiley: Aslında yeni dersin kazanımları tam Murat'ın yaptığına uygun. Günlük hayatta işinize yarayacak, hayatınızı kolaylaştıracak şeyler diyor. Murat hocam, tasarım aşamasında kalmaz umarız, seni de Ikea'ların panolarında görmek istiyoruz artık elinde metal wok kapağıyla gülümserken. Tasarımcısı: Murat ÖZ, bunu alan bunu da aldı :smiley:

loganrory' Alıntı:
Çok dertliymişsin İnci bu konuda sende.. Aslında tamamen teşfik amaçlı,hani belki basar diye :smiley:
Sizin nesilden çıkacak geleceğin bilimadamları...
Yav valla bi de düşük puan veriyorlar... :S

Al sana ortalama yerlerde.. :S

loganrory' Alıntı:
Düşük puan alman senin el becerinin olmamasından olmasın İnci :smiley: Şimdi yiğidi öldür hakkını yeme demişler :smiley:
Yok yav becerikli olsam da gıcıklık değil mi düşük puan veriyorlar.. :S

Uhuuuu.. ;D

Valla 30 yıl sonra hatırlamak zor olsa gerek. ;D Ben daha 6 yıl öncesini hatırlamıyorum.. xD

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR