Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,064

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Murat, Narlıca mı? Güzel ormanlık görünüyor. Herhalde bana 350 km mesafe vardır? Özel bir yer var mı oralarda?

Kaz Dağlarına gelirken gözüme kestirmiştim oraları.
GE de ormanlık olduğunu gördüm.
Ömer'e mesaj attım bu pazar seçim sonrası gidip yakından görelim diye.
Pazar günü ailesini pikniğe götürecekmiş o nedenle 23 Nisan'a kaldı yakında incelemek.

Çevredeki başka sahalara da bakmak lazım gitmişken. :smiley:

Tabii ki olur.
At alanı çevresinde onlarca kamp atacağımız yer var.
Siz geleceğiniz tarihi önceden bir haber verin hele.

İyi Akşamlar Hakan ,

Aralık ayındaki Kaz Dağları kampımız da kullanmış olduğumuz Wooj Tavamıza saçtan kapak yaptırtmayı düşünüyordum.
Bu akşam iş çıkışı bir sobacıya yaptıracaktım.
Ne menem birşey istediğimi ustaya gösterebilmek amacı ile kartondan bir kapağı kendim yaptım.

Bakın bakalım olmuş mu.??

WookTavaKapak001.png

WookTavaKapak002.png

WookTavaKapak003.png

Benden de İyi Akşamlar.

Eğer ustada işçiliğini konuşturup aynısını yaparsa epey iş görür bu,güzel olmuş Murat bey :smiley: Ortaokul yıllarındaki İş teknik dersi geldi aklıma hala müfredatta varmı bilmem ama :smiley:

Müfredatta olmasa da kırtasiyecilerde karton-makas ve uhu bulunuyor Fatma.
;D

Bilmem anlatabildim mi.?

loganrory' Alıntı:
Eğer ustada işçiliğini konuşturup aynısını yaparsa epey iş görür bu,güzel olmuş Murat bey :smiley: Ortaokul yıllarındaki İş teknik dersi geldi aklıma hala müfredatta varmı bilmem ama :smiley:
İş teknik yerine teknoloji tasarım geldi...

Bir ton saçmalıktan ibaret.. >.<"

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

SON KONULAR

Geri