Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,069
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Neşeli günler..

Memur yeni işe girmiş. Ay başında maaşını alınca bir de ne görsün zarfta 100 milyon fazla var.
Sesini çıkarmamış, parayı bir güzel harcamış. Bir sonraki ay gelince bu seferde zarfta 50 milyon eksik çıkmış. Memur köpürmüş:
- Maaşım 50 milyon eksik böyle hatayı kabul etmem, diye bağırınca
- Peki 100 milyon fazla aldığın zaman niye sesini çıkarmadın, diye sormuşlar.
- Prensibimdir ilk hatayı affederim

Etiketler

:D :D :D

Günaydın arkadaşlar.

Hakan abi, formundasın gene ama bana hiç öyle zarflar gelmiyor :D :D, neden acaba?

Damdan düşer gibi yazıyorum,
18 Mayıs pazartesi için izin almaya imkanınız var mı arkadaşlar.??

Kaz Dağları Kirse Alan mevkiinde 3 Gece 4 gün kamp yapalım.??

16 Mayıs Cumartesi Zeytinli'de buluşalım. 19 Mayıs Öğlen Döneriz.??

Evet şimdiden plan yapalım mı.??

TezzMertek' Alıntı:
Kaz Dağları Kirse Alan mevkiinde 3 Gece 4 gün kamp yapalım.??

Murat, izin konusu benim için sorun olmaz ama mayıs ayı için şimdiden bir şey söylemek zor.
Geçen sefer kamp yolunda benim arabanın altında vurmadığım yer kalmadı. Bu durum benim gözümü korkutuyor. Yolu daha düzgün başka bir kamp alanı olmaz mı? Hemde farklı bir yere gitmiş oluruz. Ne dersin?

ekiNoks' Alıntı:
Canım, biz iyiyiz çok şükür :smiley:, sen nasılsın?
Ben de iyiyim.. :smiley: Teşekkür ederim.. :smiley:

Ama iyice elektroskoba döndüm. ;D Öncelikle - yüklüydüm. Sınavı oldum,- yüküm cisime geçti. :D Sonra nötrleştim. ;D Daha sonra da + yüklerim kaldığı için pozitif oldum. ;D Umarım yine nötrleşmem. ;D

ualkan' Alıntı:
Murat, izin konusu benim için sorun olmaz ama mayıs ayı için şimdiden bir şey söylemek zor.
Geçen sefer kamp yolunda benim arabanın altında vurmadığım yer kalmadı. Bu durum benim gözümü korkutuyor. Yolu daha düzgün başka bir kamp alanı olmaz mı? Hemde farklı bir yere gitmiş oluruz. Ne dersin?

Kamp yerini değiştirmek yerine arabayı değiştirelim Ümit ağabey.
:smiley:

Bu yıl Kaz Dağları kampına katılabilecekmiyim bilemiyorum ama kamp alanı değiştirmek yerine araç değiştirmek bence de daha mantıklı görünüyor. Şöyle Suzuki grubundan uygun fiyatlı bir dört çeker ile bütün kamp yolları rahat aşılır sanırım :smiley:

Zerrin, forumda off-road bölümünde okumadığım yazı kalmadı. Hele bir Defender olsa. Daha ne isteyeyim.
İşe araba ile gitmek zorunda olmasam (her gün 100km) bir dakika durmam hemen bir arazi aracı alırım.

Hafta sonunda Kartalkaya'ya giderken Toyota Hilux'da vardı, dizel araçtı, ama o kadar cimri yakıt harcıyordu ki anlatamam, araç araştırması yaparken bunu dikkate almalısın diyorum.

Haklısın, gezinizi inceledim. Daha önce forumda hilux toplama konusunuda okumuştum. Sanırım 100km de 10 litre civarı yakıtı var. Off-road için hazırlanmış bütün araçlar güzel. Hepsini ilgi ile izliyorum. Suzukiler yükseltme kitleri ve mtr lastikler ile süper oluyor. Ben defender 110 üzerinde duruyorum. Ama kısa vadede sanırım almam mümkün olmayacak.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,643
Kaydolan Son Üyemiz
ekstırimsever22

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR