Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 717,198

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

nesli' Alıntı:
Selamlar, dün hava bahar gibiydi, bugün gökyüzü gri bulutlarla kaplı. Pazar yağmurlu olacak anlaşılan. Su böreği getirmeyenleri almıyor musunuz yürüyüşe :D

Alıyoruz alıyoruz da,

Su Böreğine böyle bakmak zorunda kalmanızdan üzüntü duyuyoruz.
:smiley:

Bakınız ;

zyuva-Evka3027.jpg

Yaş konusunda ne diyebilirim ki.?

Nüfus yaşı değil Beyin yaşına önem veririm ben.
Bu konuda güzel hikayeler dolaşıyor net ortamında.

Ne demiş atalarımız ;

" Yaş yetmiş , iş bitmemiş."

;D

O doğru işte ;D, yetmiş yaşındakiler bizden genç vallahi :D. O yaştakiler genellikle hep İzdivaç programlarında duyduğum kadarıyla ;D ;D

İşte budur..
Murat konuyu tatlıya bağladın gene...Aynı fikirdeyim...
Eyvallah... 70 de işi bitmemiş gençler olmak dileğiyle..

Tatlı demişken sepette Tatlı klasörüm yokmuş hemen onu açmaya başladım.

Buyurmaz mısınız.?

VisneliEkmekKadayf.png

Off off,
Görüntüye bakınız.

"Yemede yanında yat." cümlesi bu tatlı için söylenmemişse ben TezzMertek değilim valla değilim.

kadayif.png

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,859
Kayıtlı Üye Sayımız
166,657
Kaydolan Son Üyemiz
Calderone1336

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR