Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 716,989
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Çorlu' da geceden beri hiç durmadan yağıyor. Ümit abiler sırılsıklam olmuşlardır bu gün :smiley:.

Etiketler

Bildiğim kadarıyla onlar cumartesi de pazar da yürüyolar ama tam da emin değilim. Yarın bile yürüseler yine sırılsıklam olurlar çünkü yarın da yağmurlu olacakmış Tekirdağ Bölgesi...

Günaydın arkadaşlar.
Cumartesi günü yürüyüşteydik. Hafta içinde konuştuğumuz gibi su böreği kıvamına geldik. Bir taraftan sağanak yağmur, bir taraftan rüzgar. Rüzgar mı? Fırtına mı? Belli değil. 1.5 saat yürüdükten sonra yürüyüşü iptal edip geri dönmek zorunda kaldık.

Fatoş pazar bu hafta sadece cumartesi gününe yürüyüş planlamıştık. Pazar gününü evde geçirdik.
Cumartesi günü yürüyüşten bol çamurlu dönünce eşim Candan' da kadınlar gününü çamaşır yıkamakla geçirdi. :smiley: Tabi bende biraz fırçayı yedim.

Günaydın :smiley:
Bizlerde 8-9 kmlik kısa bir yürüyüş yaptık.Yağmur bizleride etkiledi :smiley:
Allah tan çok ıslanmadık :smiley:
Azda olsa fotoğraf çekebildik.Birazdan Murat yükleyip sizlere sunum yapar.Hepinize iyi çalışmalar :smiley:

Günaydınlar Herkese,
Haftasonu süperdi.. Hepimiz şey gibi olduk.. Börek..

-Bazı arkadaşlar da fırça yemiş.. :D :D

Ümit abi sen de fırçayı haketmişsin yani :D.

Günaydın Nurten Hanım :smiley:, ben de fotoğrafları merak ediyorum.

matiate' Alıntı:
Günaydın :smiley:
Bizlerde 8-9 kmlik kısa bir yürüyüş yaptık.Yağmur bizleride etkiledi :smiley:
Allah tan çok ıslanmadık :smiley:
Azda olsa fotoğraf çekebildik.Birazdan Murat yükleyip sizlere sunum yapar.Hepinize iyi çalışmalar :smiley:

Ben çok fazla çekmedim.
Topu topu 29 kare.
4 tanesi Neslihan ile buluşmamızdan bir kare.

Neslihan demişken, Gezenbilir Aydın Grubundan arkadaşımız Neslihan (nesli) Cumartesi ve Pazar İzmir'de olduğu için sürekli haberleşmiş Pazar günü yürüyüşümüze katılmasını beklerken küçük bir aksilik sebebi ile katılamamıştı.
Yine dün Bornova da 08:30'da kalkan otobüse binecekken 3. katılımcımızdan gelen 5 dk. sonra yanınızdayım mesajı sonrası otobüse binmemiş , bir sonra ki aracı beklemek yerine etkinliğimizi hemen Bornova İzyuva taraflarına keşif faaliyeti olarak değiştirmiştik..

Bu etkinliğimize ait fotoğraflara ulaşmak için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26132.0">tıklayınız!.</a>

8 Mart 2009 Pazar günü yapmış olduğumuz yürüyüşe ait fotoğraflar için <a href="http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=26132.0">tıklayınız!.</a>

Konu mesaj yazımına açılmıştır.
;D ;D

Marat merhaba,

hadi yazalım bakalım..

Güzel olmuş.. Doğa size çok çömert abicim...

Yaprak sarmaları sen mi yaptın... :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,857
Kayıtlı Üye Sayımız
166,656
Kaydolan Son Üyemiz
aliaksoy

Çevrimiçi üyeler

Geri