Abisi ,
Tekirdağ grubu önce bir tanışsın , buluşsun ve kaynaşsın.
Ondan sonra bir Doğa Yürüyüşü ve akabinde Nisan aylarında kamp yapabilirler.
Bodoslama kamp olayına girerlerse bu için zevkini alamadan Doğa Sporlarından küstürmüş oluruz yeni arkadaşları.
Bakınız Ulaş hocamız.
İlk kampını Kastamonu da ki yürüyüşte yapınca bir daha kamp mamp yapmam diye yazmıştı forumda.
Murat doğru sölüyorsun. Zaten 3 ay sonra Tekirdağ Grubunda bir hareket yakalamışız. Bu arkadaşları kaçırmamak gerekli. Bende tanışma ve başlangıç için hafif manzarası güzel keyifli bir rota düşünüyorum. Ki bu rotayı Gülin rahatlıkla yürüyor. Kamp ve daha uzun yürüyüşler daha sonra...
Ümit, konuşulan bilgilerin ve katılımların bu başlıkta kaybolmaması için Tekirdağ Grubu Trekking Etkinliğinizi plan aşamasında açtım, Gün ve yürüyüş alanınızın belirlenmesinden sonra Etkinlikler bölümüne Duyuru olarak taşırız. Açmış olduğum link
Hayır Fatoş ,
Neden kırmış olayım ki ?
Eğri ye eğri doğru ya doğru.
2000 yılında ahşap merdivenin kayması sonucu 2 metre yükseten düşmüş ve omur kemiğimi kırmıştım.
2000 Temmuz ayında ameliyat olmuş ve sırtıma titanyum protez takılmıştı.
2001 Ekim ayına kadar ne doğa yürüyüşü yapmış nede yüksek dağ etkinliklerine katılabilmiştim.
Bu nedenle tam iyileşmeden Doğa Yürüyüşlerine katılmana pek sıcak bakmıyorum.
Az malzeme alarak katılabilirsin ama yine de tam iyileşmiş olmalısın.
Kendin yazdın çekil korsemi giyer giderim diye.
2000 yılında bende 3 ay korse ile dolaşmak zorunda kalmıştım ama Doğa Yürüyüşlerine katılmadan.
Bunlar nedeni ile hevesini falan kırmıyorum.
Önce sağlık, sonra dağlar ve yürüyüş.
Etknilikler her zaman yapılıyor ama sağlık elden gidince kolay kolay geri gelmiyor.
Kesinlikle haklısın da, bu bel fıtığının da kökten çözümü yok ki. 1 tane olsa amelyat olayım kurtulayım benimkiler 3 adet (2 si orta derecede 1 i ilerlemiş) ama doktorum tedaviye olumlu cevap verdiğimi söylüyo, dolayısıyla şimdilik amelyat durumu da ortadan kalkttı. belki kısa yürüyüşlerin fazla zararı olmaz, doktorumla görüşeceğim bu durumu en kısa zamanda.