Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,365
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ümit, trekkingde nasıl olduklarını bize buradan anlatırsın, ama ben kesinlikle çok iyi olabileceklerini düşünüyorum, çünki hepside şimdiden çok hevesliler..

Etiketler

ümit bey benim 3 adet bel fıtığım var ama doktorum izin verirse çelik korsemi takıp takılırım peşinize :D

Ben de geldim arkadaşlar
ya ben sayfayı açamadım anca şimdi gelen bilgi maillerinden girebildim işteki sistemden mi kaynaklanıyor bilemiyorum
nasılsıznız Zerrin hanım
Ümit bey, sizde hoş geldiniz

Buğra tekirdağdan yeni arkadaşlar katıldı aramıza
umarım senin gibi yürüyüşlere gitmemezlik yapmazlar :smiley:

ben gelemezsem bile içinizde yaşadığımı biliyorum...
varlığım yeter Ömercim:smiley:

evet her denk gelen arkadaşa seni anlatıyoruz zaten :smiley:
bir müdürümüz var inşallah onun gibi olmazsınız diyoruz :D

matiate' Alıntı:
Buğra tekirdağdan yeni arkadaşlar katıldı aramıza
umarım senin gibi yürüyüşlere gitmemezlik yapmazlar :smiley:

ben çok isterim katılmayı, sonuçta karşınızda bulgaristanın vitoşa, çerni vrıh dağlarını gezmiş bir kızcaz var :D ama mağlesef yaş 30 u geçince biraz sağlık sorunları da çıkmaya başladı :D yaşlanıyorum herhalde :D

mustafa abi, senin liderliğin eşliğinde diyorum ki bg-vitoşa ziyareti yapalım. ne dersin? :smiley:

ceranus' Alıntı:
Ümit, trekkingde nasıl olduklarını bize buradan anlatırsın, ama ben kesinlikle çok iyi olabileceklerini düşünüyorum, çünki hepside şimdiden çok hevesliler..

Bu kadar ilgi alakadan sonra Tekirdağ' da bir etkinlik yapmazsak olmayacak artık.
Arkadaşlar bu hafta sonu benim biraz işlerim var. O nedenle önümüzdeki hafta sonu 07-08/02 tarihlerinde bir organizasyon yapabiliriz.
Çorlu' dan Tekirdağ' a gelebilirmisiniz? Sorun olur mu?

ualkan' Alıntı:
Bu kadar ilgi alakadan sonra Tekirdağ' da bir etkinlik yapmazsak olmayacak artık.
Arkadaşlar bu hafta sonu benim biraz işlerim var. O nedenle önümüzdeki hafta sonu 07-08/02 tarihlerinde bir organizasyon yapabiliriz.
Çorlu' dan Tekirdağ' a gelebilirmisiniz? Sorun olur mu?

bu hafta sonu ben de müsait değilim ama bir dahaki hafta gelirim. yalnız, organizasyon derken tanışma amaçlı toplantı mı yoksa yürüyüş mü?

ekiNoks' Alıntı:
bu hafta sonu ben de müsait değilim ama bir dahaki hafta gelirim. yalnız, organizasyon derken tanışma amaçlı toplantı mı yoksa yürüyüş mü?

Yürüyüş tabi. Tanışma faslını sabah Naip' te köy kahvesinde simitlerimizi yerken yapabiliriz. Benim eşim ve kızımda gelir muhtemelen. Siz bilmiyorsunuz kızım Gülin trekking eğitimini Kaz Dağlarında Gezenbilir ekibinden aldı. :smiley:))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

SON KONULAR

Geri