Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 706,163

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Gülin bu konuda süper arkadaşlar, Kaz Dağlarında inanılmaz güzel bir performans gösterdi ve trekkinde uylması gereken kurallara harfiyen uydu, Ümit Gülin'i ve Candan'ı çok öpüyorum :smiley:

Ümitcim, etkinlikler başlığında duyurunuzu yapalım istersen konuyu orada tam netleştirmiş olursunuz hemde ..

Sağol Zerrin Gülin' e ve Candan' a dileklerini iletiyorum. Yahu baharda yine bir kamp olsada toplansak. Sanki dün Ömer Kazdağlarında farklı bir yere gidelim falan diyordu.

Zerrin Haklısın etkinlik olarak duyuralım ama bana bir kaç gün zaman verin ben Tekirdağ' dan katılabilecekleri de organize edeyim. Genelde böyle organizasyonlara ben hep katılan olduğum için biraz hazırlanmam lazım. Organizasyon bozukluğu olmasın. Değilmi?

Bende kızımı getiririm belki. O zaten Tekirdağ da okuyor lisede. Belki hoşuna gider. bende varım

Kaz Dağlarının farklı bir bölgesinde ama ön keşif yapmalıyız.
Bizim aklımızda olan yer ise Bergama civarlarında ki ormanlık alanlar.
Kozak yaylası haricinde tabii.
:smiley:
Hoş Kozak yaylasına hiç gitmemiş olsamda daha farklı ve bilinmeyen bölgeleri tercih ediyorum rahatlık açısından.
Bakınız Kirsealan mevkii kamplarımız ,hiç kimse ile sorun yaşamamıştık.

Ömer ,
Selçuk - Belevi'den Tire'ye giderken de epey güzel yerler görmüştük. Kamp yapabilecek bölgeler için ayrıca gitmeliyiz ön keşif için.

matiate' Alıntı:
Ümit abi hazırlık yaparken,sizlerde eksik malzemelerinizi tamamlamaya çalışın :smiley:
herkeste kamp malzemesi olmama ihtimali var
Arkadaşlar yanlış anlaşıldı sanırım. Ben 7' si veya 8' inde bir aktivite yapalım demek istemiştim. Kamp değil. Öncelikle yürüyelim. Daha sonraki aşamalarda kamplarda yaparız. Yürüyüş için malzeme durumunu gözden geçirmekte fayda var. Forumda ilgili yerleri okuyabilirsiniz. İhtiyaç olan her bilgi burada mevcut. Önümüzdeki hafta detaylı olarak ilgili konu başlığını açtığımızda görüşürüz.

İdris Bey merhaba ,
Gezenbilir Ailesine nereden katılıyorsunuz acaba.?

Profil sayfasından bu bilgileri yazarsanız daha çabuk aydınlanıp , sizi aydınlatabiliriz.

matiate' Alıntı:
Murat a hemen sesleneyimde arkadaşlara neler lazım olabileceğini yazsın :smiley:

ben forumda buldum gerekli malzemeleri, memur maaşıyla kamp için bu kadar kısa sürede hazırlanamam ama yürüyüş sorun olmaz. ümit bey de organizasyonu yapsın, ben de doktordan izin alabilirsem oldu bu iş ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

Bu konuya bir cevap yazın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,769
Kayıtlı Üye Sayımız
166,591
Kaydolan Son Üyemiz
dırzo

Çevrimiçi üyeler