Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 705,336

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

matiate' Alıntı:
Murat a hemen sesleneyimde arkadaşlara neler lazım olabileceğini yazsın :smiley:

Abisi ,
Tekirdağ grubu önce bir tanışsın , buluşsun ve kaynaşsın.
Ondan sonra bir Doğa Yürüyüşü ve akabinde Nisan aylarında kamp yapabilirler.
Bodoslama kamp olayına girerlerse bu için zevkini alamadan Doğa Sporlarından küstürmüş oluruz yeni arkadaşları.

Bakınız Ulaş hocamız.
İlk kampını Kastamonu da ki yürüyüşte yapınca bir daha kamp mamp yapmam diye yazmıştı forumda.

Murat doğru sölüyorsun. Zaten 3 ay sonra Tekirdağ Grubunda bir hareket yakalamışız. Bu arkadaşları kaçırmamak gerekli. Bende tanışma ve başlangıç için hafif manzarası güzel keyifli bir rota düşünüyorum. Ki bu rotayı Gülin rahatlıkla yürüyor. Kamp ve daha uzun yürüyüşler daha sonra...

ekiNoks' Alıntı:
Yaban gülü gibisin dağda,kırda,bayırda
Seni dermem imkansız rüyalarım olmasa... :D

Hiç yabani kalmam ben dağda,
Sırt çantam herzaman yanımda,
1995'den beri yürürüm ben,
Yağmur,çamur hertür havada.

Ümit, konuşulan bilgilerin ve katılımların bu başlıkta kaybolmaması için Tekirdağ Grubu Trekking Etkinliğinizi plan aşamasında açtım, Gün ve yürüyüş alanınızın belirlenmesinden sonra Etkinlikler bölümüne Duyuru olarak taşırız. Açmış olduğum link

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23946.new#new

Arkadaşlar Tekirdağ Grubu olarak katılım ve isteklerinizi ve ayrıca sorularınız varsa onlarıda verdiğim linkten yapabilirsiniz, kolay gelsin :smiley:

hakan.kavakli, Gezenbilir Ailemize ve Trekking bölümümüze hoşgeldin :smiley:

ekiNoks' Alıntı:
hevesimi kırıyosun :(

Hayır Fatoş ,
Neden kırmış olayım ki ?
Eğri ye eğri doğru ya doğru.

2000 yılında ahşap merdivenin kayması sonucu 2 metre yükseten düşmüş ve omur kemiğimi kırmıştım.
2000 Temmuz ayında ameliyat olmuş ve sırtıma titanyum protez takılmıştı.
2001 Ekim ayına kadar ne doğa yürüyüşü yapmış nede yüksek dağ etkinliklerine katılabilmiştim.

Bu nedenle tam iyileşmeden Doğa Yürüyüşlerine katılmana pek sıcak bakmıyorum.
Az malzeme alarak katılabilirsin ama yine de tam iyileşmiş olmalısın.
Kendin yazdın çekil korsemi giyer giderim diye.
2000 yılında bende 3 ay korse ile dolaşmak zorunda kalmıştım ama Doğa Yürüyüşlerine katılmadan.

Bunlar nedeni ile hevesini falan kırmıyorum.
Önce sağlık, sonra dağlar ve yürüyüş.
Etknilikler her zaman yapılıyor ama sağlık elden gidince kolay kolay geri gelmiyor.

Kesinlikle haklısın da, bu bel fıtığının da kökten çözümü yok ki. 1 tane olsa amelyat olayım kurtulayım benimkiler 3 adet (2 si orta derecede 1 i ilerlemiş) ama doktorum tedaviye olumlu cevap verdiğimi söylüyo, dolayısıyla şimdilik amelyat durumu da ortadan kalkttı. belki kısa yürüyüşlerin fazla zararı olmaz, doktorumla görüşeceğim bu durumu en kısa zamanda.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR