Ümit, trekkingde nasıl olduklarını bize buradan anlatırsın, ama ben kesinlikle çok iyi olabileceklerini düşünüyorum, çünki hepside şimdiden çok hevesliler..
Ben de geldim arkadaşlar
ya ben sayfayı açamadım anca şimdi gelen bilgi maillerinden girebildim işteki sistemden mi kaynaklanıyor bilemiyorum
nasılsıznız Zerrin hanım
Ümit bey, sizde hoş geldiniz
ben çok isterim katılmayı, sonuçta karşınızda bulgaristanın vitoşa, çerni vrıh dağlarını gezmiş bir kızcaz var ama mağlesef yaş 30 u geçince biraz sağlık sorunları da çıkmaya başladı yaşlanıyorum herhalde
Ümit, trekkingde nasıl olduklarını bize buradan anlatırsın, ama ben kesinlikle çok iyi olabileceklerini düşünüyorum, çünki hepside şimdiden çok hevesliler..
Bu kadar ilgi alakadan sonra Tekirdağ' da bir etkinlik yapmazsak olmayacak artık.
Arkadaşlar bu hafta sonu benim biraz işlerim var. O nedenle önümüzdeki hafta sonu 07-08/02 tarihlerinde bir organizasyon yapabiliriz.
Çorlu' dan Tekirdağ' a gelebilirmisiniz? Sorun olur mu?
Bu kadar ilgi alakadan sonra Tekirdağ' da bir etkinlik yapmazsak olmayacak artık.
Arkadaşlar bu hafta sonu benim biraz işlerim var. O nedenle önümüzdeki hafta sonu 07-08/02 tarihlerinde bir organizasyon yapabiliriz.
Çorlu' dan Tekirdağ' a gelebilirmisiniz? Sorun olur mu?
Yürüyüş tabi. Tanışma faslını sabah Naip' te köy kahvesinde simitlerimizi yerken yapabiliriz. Benim eşim ve kızımda gelir muhtemelen. Siz bilmiyorsunuz kızım Gülin trekking eğitimini Kaz Dağlarında Gezenbilir ekibinden aldı. ))