Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 697,062
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Web sitesinden kitabı inceledim. Çok güzel bir kitap. Ersan Bey, bizi bu konuda bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

Etiketler

Kocaeli Belediyesi'nin çıkardığı bir dergide böyle bir kitap hazırlayıp bastıklarını okumuştum yaz sonu, Belediye'yi arayıp bu kitaptan edinmek istediğimi söyledim, gönderemeyiz gelirseniz bir tane hediye ederiz dediler. Sadece haftasonları Kocaeli'den geçtiğim için uğrayıp alamamıştım. Acaba bulabileceğim bir yerler varmı diye internette bakınırken size linkini verdiğim siteye ulaştım. Kocaeli belediyesi'nin resmi web siesinde bu kitabın pdf formatında kopyasını görüp, bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz. İşte linki http://www.kocaeli.bel.tr/images/yayinlar/KocaeliDogaYuruyusParkurlari.pdf

NEHİR' Alıntı:
Merhabalar arkadaşlar, hepiniz hoşgeldiniz siteye... umarım bol paylaşımlı ve yeni keşfedilen doğal ortam resimleriyle katılırsınız aramıza.. bol oksijenli günler..

:(

Trekking Bölümü Tanışma Platformlarına hoşgeldiniz mesajı yazılması yasaktır.
Bu mesajınız ilerleyen günlerde silinecektir.
Hoşgeldiniz mesajlarını yeni üye arkadaşımızın mesajını alıntı yaparak Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bölümünde yazarsanız çok sevinirim.
İyi Çalışmalar.

Not: Bu arada gözlerimiz Denizli ve Ankara'da sizleri aradı Asiye hanım.
???

TezzMertek adı Yüzüklerin Efendis Üçlemesinde adı geçen hayali bir kahraman.
Öyküde yüzlerce yıl yaşayan ent olarak adlandırılan ağaçlar vardı.
Bu ağaçlar arasında "TezMertek" adında genç bir ent vardı.
Öyküde bir kuleyi ve şehri işgal etmek için oraya doğru giderlerken hızlı yürüdüğünü ve bu nedenle ona TezMertek adını taktıklarını söylemişlerdi diğer entler.
Bende bu öyküden esinlenerek forumda bu rumuzu kullanmaya başladım foruma üye olduğum tarihte.
O zamanlar , (Ekim 2006 ylında yani) omur kemiğimde takılı bir protez vardı. O protez nedeni ile rahatça yürüyor olsamda hızlı koşma yapamıyordum.
Mart 2007 de ameliyat olarak o protezden kurtulunca rahat rahat koşmaya başladım.
Tabii doğal olarak yürüyüşlerde daha hızlı ve aktif olabildim.
Geçen sene Nisan ayından beri de 2. bir "z" ekleterek rumuzumu TezzMertek olarak değiştirdim.
Yeterince aydınlatıcı olmuştur umarım.

Biraz reklam kokacak ama daha fazla ayrınıt için ;
http://www.deretepe.org/index_dosyalar/page0209.htm

ziyaret edebilirsiniz.
Teşekkürler.

forester' Alıntı:
Kocaeli Belediyesi'nin çıkardığı bir dergide böyle bir kitap hazırlayıp bastıklarını okumuştum yaz sonu, Belediye'yi arayıp bu kitaptan edinmek istediğimi söyledim, gönderemeyiz gelirseniz bir tane hediye ederiz dediler. Sadece haftasonları Kocaeli'den geçtiğim için uğrayıp alamamıştım. Acaba bulabileceğim bir yerler varmı diye internette bakınırken size linkini verdiğim siteye ulaştım. Kocaeli belediyesi'nin resmi web siesinde bu kitabın pdf formatında kopyasını görüp, bilgisayarınıza kayıt edebilirsiniz. İşte linki http://www.kocaeli.bel.tr/images/yayinlar/KocaeliDogaYuruyusParkurlari.pdf

Merhaba,

Reklam olmaz sanıyorum... Bu kitapçığı (boyutunu görünce kitapçık demeyeceksiniz :smiley: ) bu dönemki Sırtçantam dergisi ile birlikte de ücretsiz edinebilirsiniz......

izmir belediyesi uyuyor mu ?
yoksa benzer kitapçığı çıkardılarda bizim haberimiz mi yok :smiley:

Sırtcantam dergisinin aradım, o kampanya bitmiş, zaten web sitelerinden dergileri ve kitapları almak için formu doldurup kaydete tıkladığınızda sayfa hata veriyor.

Ömer ,
Sadece İzmir'de belediye otobüsleri ile ulaşabileceğimiz ve ulaştığımız onlarca rota ve bu rotalar üzerinde yüzlerce patika var iken Belediye İzmir e çevresinde ki Doğa Yürüyüş güzergahlarını kolay kolay tanıtamaz diyorum.

Bende bulunan 3 ayrı detaylı harita ile bir kitapçık hazırlayabiliriz ama çok emek ve zaman ister.
Parasal konuya girmiyorum bile.

Aklımızda olsun ama.

Sırtçantam dergisi anladığım kadarıyla çok zorlanan bir dergi. Ancak birkaç gönüllü ve birkaç firma desteği ile yayın hayatlarını sürdürmeye çalışıyorlar. Bu nedenle sanırım ancak telefonla alabilirsiniz veya bulunduğunuz yerdeki avm'leri, kitapçıları, büfeleri sıkı tarayacaksınız. Birisinde mutlaka çıkıyor... (Ben havaalanındaki, hastanedeki ve civarlarındaki büfelerde daha kolay bulunabildiğine şahit oldum. Bir de avm'lerde büyük dergilerin arkasına bakın. Oradadır... ;D ;D Tecrübeyle sabit.) (Ben de mail ile almak istediğimi söylemiştim. Mailde çok yardımcı olmaya çalışıyorlar ama olamıyorlar, yine sizin aramanıza kalıyor... ;D )

Aslında Istanbul'da önüme çıkan her dergi ve gazete bayiinde (AVM ler dahil) benzer dergi aramışımdır, hiç rastlamadım, keşke kendileri daha iyi tanıtabilselerde ekonomik sıkıntı çekmeseler.

O konuyu anlayamadım zaten. Kendilerini tanıtamıyorlar da mı skıntı çekiyorlar, yoksa sıkıntı çektikleri için mi tanıtamıyorlar :smiley: Aslında paradoks. Temel prensip sanırım para parayı çeker. Ama sonuçta şunu söylemem gerekli ki, fanzin tadında amatör kalitesi içeren çok güzel bir trekking dergisi oluyor. 3 ayda bir çıkıyor ve ben her üç ayda bir tekrar ava çıkıyorum ;D Aslında iyi de oluyor, gezi dergisi öyle her yerde olur mu, gezmeden bulunur mu? Her 3 ayda bir şehirde geocaching ( Hem de gps'siz... )... ;D ;D

Üstad bir saniye gps siz şehir geocachingi bana ait bir fikir lütfen :smiley: buyrun linki : http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=15262.0

TezzMertek' Alıntı:
:(

Trekking Bölümü Tanışma Platformlarına hoşgeldiniz mesajı yazılması yasaktır.
Bu mesajınız ilerleyen günlerde silinecektir.
Hoşgeldiniz mesajlarını yeni üye arkadaşımızın mesajını alıntı yaparak Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) bölümünde yazarsanız çok sevinirim.
İyi Çalışmalar.

Not: Bu arada gözlerimiz Denizli ve Ankara'da sizleri aradı Asiye hanım.
???
Merhaba Öz Murat.. Çok samimi arkadaşımın babası vefat etti. Hafta sonu çok hüzünlü ve kederliydi.. Yanında olmam gerekiyordu her zamankinden daha çok ihtiyacı vardı bana.. Cumartesi defnedildi.. Nikah saattinde cenaze işlemleri yapılıyordu.. Ters oldu istemeden.. Selma'yla konuştuk, durumdan bahsetmiştim.. Umarım en kısa zamanda görüşme fırsatımız olur. Bu arada bu hafta sonu Anıtkabire gidiyorum bir hafta gecikmeyle.. :smiley: Denizli'den küçük çapta bir organizasyon düzenleniyor.. görüşmek üzere... sevgiyle kal.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR