Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 704,132
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu da Nehir'in (Asiye) taşınan mesajı

NEHİR' Alıntı:
Merhaba Öz Murat.. Çok samimi arkadaşımın babası vefat etti. Hafta sonu çok hüzünlü ve kederliydi.. Yanında olmam gerekiyordu her zamankinden daha çok ihtiyacı vardı bana.. Cumartesi defnedildi.. Nikah saattinde cenaze işlemleri yapılıyordu.. Ters oldu istemeden.. Selma'yla konuştuk, durumdan bahsetmiştim.. Umarım en kısa zamanda görüşme fırsatımız olur. Bu arada bu hafta sonu Anıtkabire gidiyorum bir hafta gecikmeyle.. :smiley: Denizli'den küçük çapta bir organizasyon düzenleniyor.. görüşmek üzere... sevgiyle kal.

Etiketler

[Teşekkür ediyorum sevgili arkadaşlar... Bu arada Anıtkabir fotoğraflarını göremeyecek miyiz ? Her gün sabızsızlıkla açıyorum, bi umud göremiyorum..

Merhaba Arkadaşlar ,

17 Ocak ta yapılan 2.Gezenbilir Geleneksel Anıtkabir Ziyareti etkinliğine ait fotoğraflara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23245.0

sayfasından ulaşabilirsiniz.

Merhaba Ömer,

Gerçekten sabahtan bu yana koşturuyorum, nefes alacak arada da forumu geziyorum ... İhmal ediyoruz sanmayın, aslında hep buralardayız :smiley:

Sen nasılsın, neler yapıyorsun?

zerrin hanım merhaba
bazı arkadaşlardan adınızı duyuyorum. elbet doğada da karşılaşacağız. :smiley:

Herkese Merhaba :smiley:
Hoşgeldin çok yeni üye Perihan ;)
sen nasılsın?
Ben Kendi adıma çok iyiyim. Yarın tatil başlıyor. Yaşasınnnnnn :smiley:)

Sağolun iyiyiz Perihan hanım.
Hafta sonu İzmir'de Dağ yürüyüşü mü yapsak Off-Road etkinliğine mi katılsak karar veremedik hala.
:smiley:

Ya siz.?
Foruma nereden katılıyorsnuz.?
Profil Sayfasından rumuzunuzun altına yazmanızı rica etsek çok şey istemiş olur muyuz.?

Merhaba Osman Bey,

Dizimdeki rahatsızlığım nedeniyle parkurlardan uzak kalıyorum bir süredir, umarım en kısa zamanda karşılaşırız :smiley:

0sman' Alıntı:
zerrin hanım merhaba
bazı arkadaşlardan adınızı duyuyorum. elbet doğada da karşılaşacağız. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,762
Kayıtlı Üye Sayımız
166,578
Kaydolan Son Üyemiz
UZİUZİ

SON KONULAR

Geri