Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,963
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Teşekkürler ediyorum Haticeciğim, gripten yeni kalktım ama iyiyim artık, hafta sonu Işık Dağı Kampımız var mutlaka daha iyi olmalıyım :smiley: Sen nasılsın ?

ozhtc35' Alıntı:
merhaba arkadaşlar:smiley:
izmir'den selamlar Zerrin
Nasılsın?

Etiketler

Tüm arkadaşlarımızdan rica ediyorum; Konu açmadan önce lütfen ETKİNLİKLERİMİZİN PAYLAŞIMI başlığımızı mutlaka okuyunuz, linkini veriyorum, teşekkürler ediyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21277.0

vil_dan35' Alıntı:
Hoşbulduk Murat , site içindeki etkinlikleri incelemeye daldım hemen. oradan oraya derken bir sürü pencere açıldı önümde. bunları incelemekten yürüyüşlere katılmaya zaman bulurum inşallah;)

Vildan hanım, merhaba,

Öncelikle hoşgeldiniz...

Etkinlikler bölümündeki DEDAK yürüyüşleri ile ilgili de buradan veya özelden sorularınıza ben yardımcı olabilirim.
Bu haftaki yürüyüşümüz Doğançay yönünde olacak...

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21496.0

Sanırım Firdevs de Doruk konusunda yardımcı olur :smiley: Gelse de olsa :smiley:

En yakın zamanda fotoğraf ve anılarınızı Gezenbilir'de okumak üzere...

hoşbulduk Kökten :smiley:
izmir'deki etkinlikleri inceleyeceğim kendimi hazır hissettiğimde( yürüyüş için gerekli ekipmanlar vs. temini) aranıza katılacağım

Hipinize merhaba Kaz Dağları kampını resimlerini şimdi inceleyebildim soğuktan sanırım hiç öyle gülen yüzler göremedim bi önceki kampınız dahamı güzeldi ne:::::::::::smiley:
bensiz giderseniz böyle olur :smiley:

Ömer sanırım bu fotoğraftan bahsediyor.

PC118700.jpg

Ayrıca sadece kampızın ilk günü hava aşırı soğuktu.
2. ve 3. günler günlük güneşlikti Sevda.

Kamp düşüncesi başlı başına güzel...
fotoğrafları incelediğimde kamptaki arkadaşları hep bir iş yaparken gördüm. Doğal halleriyle fotoğraflanmışlar. İşi bırakıp gülmeleri de yapmacık olurdu sanırım.

vildan hanım çok haklısınız ben işte öyle cansıkıntısından laf olsun diye konuşuyom
formun deliside diyebiliriz kısaca :smiley:

şimdi ben yazının sonuna gülümseme koydum ama yapmacık değil ha kocaman sırıttım

vil_dan35' Alıntı:
Kamp düşüncesi başlı başına güzel...
fotoğrafları incelediğimde kamptaki arkadaşları hep bir iş yaparken gördüm. Doğal halleriyle fotoğraflanmışlar. İşi bırakıp gülmeleri de yapmacık olurdu sanırım.

Çalışmayan da vardı Vildan,
Taş atınca son yemeğimize ait bulaşıkları hemen kapıvermişti.
;D

İzmir'den Nejat Bey bakınız başka bir konuda ne diyor.?

Nejat' Alıntı:
kardeşim "gocunmak" ta ne demek...

araç ile bu tür etkinlikleri yaparım diye niva almıştım, sonuç hem çerçevede hemde detayda hayal kırıklığı oldu
bir ara avcılar kulübüne üye olup onlarla gezeyim diye düşündüm ama yakmayacağım mermi için çokça masraf yapmamın gerekliliği ortaya çıkınca vazgeçtim.

şimdi hafta sonu arabayla mı dağa çıksam yoksa yürüyüşe mi katılsam ikilemi ile çoğu kez zaman kaybediyorum...

özetle özlemle okuyorum, izliyorum herşeyi

selamlar,

evda' Alıntı:
şuna bak nasılda kızdılar :smiley: taş ta atın en iyisi :smiley:

Kızdığımız yok ki Sevda ,
Yanıt yazıyoruz sadece hem ayrıca Vildan bizim avukatlığımızı çok iyi yapmış.
Teşekkürler Vildan.

Taş atmaya gelince Ceviz atarım daha iyi.
Daha iyi olmasının nedeni şu ;
Neyse boşver.
;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR