Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 703,982

Etiketler

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Günaydın Hakan,
Merhaba Vildan,
Hoşgeldin Nurten.

Hepinize iyi çalışmalar.

Son 2 arkadaşımızı GİG grubunda görmek istiyoruz ama.
;)

Merhaba arkadaşlar foruma gezi fotolarımı ekleyeyim dedim ama ya bende sorun var yada sitede olmadı bir türlü yahuu :D
Açmıyor fotoları...... Bu konuda yardım almamız gerekiyor ayrıca ben sitede açıklayıcı hiçbirşey bulamıyorum bu arada ilk eleştirimide yapmış olayım :smiley:

Selam Esra ,

Hoşgeldin Deniz ,

Esra sorunun yanıtını alabileceğin bölümümüz ;

FORUMDA KARŞILAŞTIĞINIZ SORUNLAR - FEEDBACK ABOUT THE SITE (Moderatör: yol)
Link;

http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

DSC_0632.jpg

Hani oluyor işte baksana :smiley:

;D

Süper kare gerçekten.
Altın Oran kuralına da tıpatıp uyuyor.

Tebrikler Esra ,
Çözüm içinde Teşekkürler Fatih.

Sanırım kod hatası yapıyor Esra.
Gezenbilir Galeri ile haşır neşir olmadığım için pek bilemiyorum.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21635.msg163629#new bu linktede boyutlandırma hakkında aklınıza takılanları bir değerlendirirseniz cevaplar bulunucaktır.

Ne demek murat üstad :smiley:

Bu arada fotoğraf aralarında en sevdiklerimden ondan ekledim zaten . Tebrik ederim Esra yeni çalışmalarınıda bekliyoruz :smiley:

Hepinize merhabalar :smiley:

Fatih çok iyi düzenledin konuyu ellerine sağlık :smiley:

3 Kilo su böreği yaptırıp GİG Buluşmamıza gelirsen neden geri çevirelim sen Hakan .?
;D

Sıcak çaylar benden.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR