Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 706,609
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

merhaba umudayaşam.. Ben taha acemi bir trekking'ciyim daha doğrusu önce den hiç yürüyüşe çıkmadım bana yürüyüşte tozluğun önemini açıklar mısın????

Etiketler

genom' Alıntı:
merhaba umudayaşam.. Ben taha acemi bir trekking'ciyim daha doğrusu önce den hiç yürüyüşe çıkmadım bana yürüyüşte tozluğun önemini açıklar mısın????

Kişiye özel miydi, bilmiyorum ama ben bahsedebilirim, bilgim kadarıyla... Tozluk, kendim gördüğüm kadarıyla pantalon paçası ve ayakkabı arasındaki boşluğu kapatarak bu boşluktan yağmur-su-toprak-vs. girişini engelliyor. Bu da temizlik-gerektiğinde serinlik/gerektiğinde sıcaklık -kuruluk sağlıyor.

Böyle bakınca zorunlu gibi görünüyor ama çok özel durumlar hariç (yoğun yağmur, yoğun çamur, vs.) almak ve kullanmak zorunda değilsin. (Hatta bu tür çok zorunlu durumlar için ben yanına torba/hatta streç film alan insanlar biliyorum :D İlk malzeme alımları listende olmasına gerek yok bence. Tüm malzemeni tamamlayınca zevkine ve profesyonelliğini arttırma isteğine göre bütçe ayırırsın.)

Tabi bu doğa yürüyüşü açısından. Dağcılık ve Oryantiring açılarından konu değişir... :smiley:

Selam.

Not: Bu arada Firdevs, umarım kusuruma bakmazsın senin sorunu aldım diye. Bilirsin gevezeyimdir. Olmazsa ödeşiriz sonra :smiley:

Tozluk olmazsa olmazlardan değil, olması gereken bir ekipman ama birinci sırada iyi bir bot ve sırt çantası geldiğini ikinci defa söylemem gerekiyor.

dilek10020.png

Günaydın Arkadaşlar ,

Kaz Dağları fotolarını bekleyenler varmış.?
;D

MSN açmıyor musunuz Firdevs hanım.

İlgili Link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21514.new#new

günaydın kazdağları fotolarınızı gördüm ellerinize sağlık çok güzel kareler

kaz dağları etkinliğimize ait fotoğraflar bu kadar değil arkadaşlar :smiley:
hala yüklemeye devam ediyor Murat :smiley:
benim ve Yılmaz ın kareleri yolda :smiley:

Fotoğraf yüklenmesine devam ediliyor Dilek hanım.
Sayfa açıkken F5 tuşuna basmanız rica olunur.

Sağolun ilginize.
Gezelim görelim ve de yiyelim. :smiley:
Gezenbilir Ailesi ile paylaşalım.
Tabiii sadece neyse ;
;D

Fotoğrafları ve hikayeyi. Butlar ile Helvalar kampa gelenler için.

vil_dan35' Alıntı:
Merhaba :smiley:
Ben Vildan, İzmirliyim. Doğa ile ilgili herşeyi çok seviyorum. Her fırsatta doğa ile iç içe olmayı istiyorum. hafta sonu yürüyüşlerine katılarak bu isteğimi düzenli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorum...

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Vildan hanım.
Siz doğaya çıkm ak isteyin yeter biz sizi İzmir'de her hafta sonu doğaya çıkarabiliriz.

Deretepe Dağcılık Grubumuza ait bu haftaki etkinliğimizi tanıtan sayfayı ziyaret eder misiniz.?
İlgili link ;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=21516.0

Her türlü sorunuzu buradan yanıtlayabiliriz.

İyi Çalışmalar.

Hoşbulduk Murat , site içindeki etkinlikleri incelemeye daldım hemen. oradan oraya derken bir sürü pencere açıldı önümde. bunları incelemekten yürüyüşlere katılmaya zaman bulurum inşallah;)

Ankara'dan da günaydınlar, soğuk ve ayaz, kapalı gri bir hava ile uyandı bu gün Ankara güne, yaşamımız hep renkli olsun ama :smiley:

eunike08' Alıntı:
izmir'in yağmur kokan bir sabahından herkese günaydııınnn :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR