Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 706,599
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

TezzMertek' Alıntı:
Bayram mesajları kesinlikle taşınmayacak.
Bölümün adı üzerinde Serbest Muhabbet.
:smiley:

Yeni gelen arkadaşa (Genom'du sanırım) tek başına Evereste git demiyorum ki.?

Daha önce tebrikler, kutlamalar, taziyeler taşınıyordu da, ondan söyledim. Öyleyse işinizin büyük bölümü bitti bile... Geçmiş olsun :D

Ben seninle daha önce yürüdüm "TezzMertek" :D :D :D ... Performansını biliyorum :D Ben de bizim gibiler için değil, normal insanlar için konuştum ;D ;D ;D

Git demiyor musun? Mesajını bir daha oku istersen... :D

Etiketler

herkese merhaba....bu pazar nihayet katılacağım yürüyüşe,biraz heyecanlıyım o yüzden :smiley:
10 günlük tatilde herkes dinlenmiştir umarım...enerji dolu bir hafta diliyorum herkese :smiley:

cempercimli' Alıntı:
merhabalar ben cem
kırklareliliyim.8 senedir izciyim.yaklasık 3 senedirde doga sporlarıyla ilgileniyorum
akut arama kurtarma dernegine üyeyim.bilgi ve becerilerimi orda ilerletiyorum
bu forumu şansa buldum desem yeridir
simdi ise forumdan ayrılamıyorum...sizin le olmak güzel

cem percimli

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Cem ,

Yaptığın ve yapacağın etkinliklere ait Fotoğraf ve yazıları paylaşmanı bekliyoruz forumun ilgili bölümlerinde.
İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
Daha önce tebrikler, kutlamalar, taziyeler taşınıyordu da, ondan söyledim. Öyleyse işinizin büyük bölümü bitti bile... Geçmiş olsun :D

Ben seninle daha önce yürüdüm "TezzMertek" :D :D :D ... Performansını biliyorum :D Ben de bizim gibiler için değil, normal insanlar için konuştum ;D ;D ;D

Git demiyor musun? Mesajını bir daha oku istersen... :D

Serbest Muhabbet bölümünde ki bayram mesajlarını taşımaya hiç niyetim yok.
Varsa boş zamanı olan mod taşır :smiley:

Benimle beraber yürüdün ama Dedak etkinliği idi. Kalabalık bir ortam nedeni ile istediğim tarzda bir yürüyüş yapamıyorduk. Başbaşa yürüyelim diyorum ben. :smiley:

Everest yazımda okuyacağım birşey yok bence.
Ali'ye tek başına gitmesini sağlık verdiğimi sanmıyorum.Tek başına gidenlerde var diyorum.
Benim bir hayalim de Ağrı'ya Solo çıkış yapmak.

Mesela dün (14 Aralık Pazar) Tek başıma Balçova Sanayi sitesinden yürüyüşe başladım.(09:20)
Önce Baraj Vadisine oradan Orman yolu ve Sırt hattını kullanarak 12:30 da Beyoğlu Çeşmesine vardım.
Yarım saat moladan sonra 13:20 de Halkapınar Çeşmesine geçtim.
Oradan da Behzat Zirveye devam ettim.(14:45).
Behzat Düzlüklerini kullanarak saat 15:55'de Termal otel önündeydim Ulaş.
Toplam kat ettiğim mesafe 17.1 km yi buldu.

genom' Alıntı:
merhaba ben ALİ
treking seviyorum. ama ADANA da oturuyorum ve treking gezisi yapan kuruluslar arıyorum. ??? 8)

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin Ali ,

Sorunun yanıtı sanırım Adana Gençlik İl Spor Müdürlüğü.
Dağcılık Fedarasyonunun Adana Temsilcisine ulaşmalısın bence.

eunike08' Alıntı:
herkese merhaba....bu pazar nihayet katılacağım yürüyüşe,biraz heyecanlıyım o yüzden :smiley:
10 günlük tatilde herkes dinlenmiştir umarım...enerji dolu bir hafta diliyorum herkese :smiley:

Merhaba Nurten ,
Hoşgeldin.

10 günlük tatil mi.? +1 günü nereden buldun bakiyim.?
;D

TezzMertek' Alıntı:
Selam Fatoş ,
Merhaba Deniz ,

GİG'de bulunan arkadaşlar, bu akşam arkadaşımız nurr'un Doğum Gününü kutlamak için Saat 20:00'de Alsancak Sevinç pastanesi önünde buluşuyoruz.

Uygun durumda olan arkadaşları bekliyoruz.

Bu buluşmaya ait bir adet Fotoğraf;

AralkFotolar002.png

Sana da keyifli ve hzurlu haftalar olsun Ömer :smiley: Kaz Dağlarından dönüpte keyifsizlik olamaz zaten :smiley:

matiate' Alıntı:
tünaydın :smiley:
keyifli ve huzurlu bir hafta diliyorum arkadaşlar :smiley:

Murat (Tezzmertek) Kazdağları Etkinlik fotoğrafları ne zaman gelecek? Sabırsızlıkla (tez) bekliyoruz.

ceranus' Alıntı:
Sana da keyifli ve hzurlu haftalar olsun Ömer :smiley: Kaz Dağlarından dönüpte keyifsizlik olamaz zaten :smiley:
aynen öyle valla :smiley: en yakın zamanda ama bu sefer başka bir noktasına gitmeyi istiyoruz :smiley:

Bergama yakınlarında Google Earht üzerinde arama tarama yapmak lazım Ömer
Olmadı araba ile kısa bir tur.

Altınoluk tarafından girişte büyük kanyon var, o bölgede de kamp yapılıyor ve güzel trekking alanları var.

matiate' Alıntı:
aynen öyle valla :smiley: en yakın zamanda ama bu sefer başka bir noktasına gitmeyi istiyoruz :smiley:

ceranus' Alıntı:
Altınoluk tarafından girişte büyük kanyon var, o bölgede de kamp yapılıyor ve güzel trekking alanları var.
o bölgeye karar verdiğimizde senden detaylı bilgi alırız zerrin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,772
Kayıtlı Üye Sayımız
166,592
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR