Crash (Serhat), merhaba, Ankara çok güzel aktiviteler yapıyor, 23 Kasım 2008 de yani yarın Güvenç Köyü Off-Road etkinliğimiz var, trekking etkinliklerimiz ayrıca her zaman oluyor, yani şehir de kalmak istemeyenler için bütün ormanlar ve dağlar bizim Seni de bekleriz tüm etkinliklerimize ...
zerrin merhaba ya benim programım şimdi belli oldu yarıb gelebilirim siiznle boşaldı pazar günüm eğer bu akşam forumu açarsan bana mesaj yolluyabilirmisin ben geç saatlerde açabilirim ancak forumu yada telimi vereyim bana mesaj atabilirmisin nerede buluşalıcak ve saati benim aracım yok nasıl ulaşabilirim teşekkürler.
Yarın keyifli bir organizasyonda hep birlikte olabilmek dileği ile iyi geceler ...
cidowsky' Alıntı:
zerrin merhaba ya benim programım şimdi belli oldu yarıb gelebilirim siiznle boşaldı pazar günüm eğer bu akşam forumu açarsan bana mesaj yolluyabilirmisin ben geç saatlerde açabilirim ancak forumu yada telimi vereyim bana mesaj atabilirmisin nerede buluşalıcak ve saati benim aracım yok nasıl ulaşabilirim teşekkürler.
merhaba serhat ankara nın kuzeybatısında gayet güzel yürünecek yerler var. pazar sabahları 8:15 sularında istanbul yolunda carfur alışveriş merkezinin önünde beklersen birçok yürüyüş grubu oradan geçiyor seç beğen atla otobüse
arkadaşlar günaydın ) dün çok eğlendim teşekkürler tüm off road ekibine ) zerrin teşekkürler organizasyon için fatih teşekkürler ateş için ee biraz zor da yansa odunlar) eren ve eşi ve murat teşekkürler bana jj keyfi yaşattığınız için ama bi dahaki sefere lütfen medeniyete dönerken arabayı yıkamayalım )
oooo osman bey nerelerdesiniz yahuuu özlettiniz kendinizi ben ramazan ve sonrasında 1.5 ay gelemedim hafat sonları hep bir yerlerdeydim yada çalıştım ama geçen hafta geldim bu hafta param yoktu gelemedim ama daha güzel bi etkinlik yaptım off roada katıldım hehe ufaklıklar nasıl eşiniz nasıl? özledim sizle muhabbeti
Kaz Dağları kampını İzmir Grubu olarak biz organize ediyoruz.
Ankara'dan gelebilmeniz için özel aracınız olmalı.
Biz İzmir'den özel araçlarımız ile gideceğiz
Daha ayrıntılı bilgiye ;