Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,854
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Bu arada Murat bey, hafta sonu yürüyüşlerinde "YÜKSEK DOĞA SEVERLER"grubuna katılıyorum.
Organizasyondakilerin hepsi arkadaşım.

Etiketler

gezgozarpacik' Alıntı:
sevgili Murat Öz,ben doğa yürüyüşlerinde ayağını burkan falan olursa vuruyoruz diyorum:smiley: ama oryantrik te ne yapılıyor bilmiyorum:(
zaten kaybolmuşlar bırak doğada kalsınlar kaybolunacak en güzel yer nasılsa.

Sanırım, bu banaydı ;D

Oryantiring hakkında bilgi verebilirim hemen :smiley: >
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=259.0

Hatta arzu ederseniz Perşembe akşamı DEDAK'ta Oryantiring harita eğitimimiz olacak ;D (Anında kaparım sporcuyu :smiley: )

Bu arada hoşgeldiniz. Yüksekdoğa severleri Facebook'taki grubunuzdan takip ediyorum. Umarım yakın bir zamanda bir yürüyüşünüze de katılacağım. Tekrar hoşgeldiniz. Fotoğraf ve yürüyüş duyurularınızı merakla bekliyoruz. (Gerçi ben Facebook'tan onları da takip ediyorum ama olan var olmayan var Feysbukusu...)

Ulaş bey selamlar.doğru söylüyorsunuz feysbuk da resimlerimiz var.ama onları burada paylaşmak aklıma gelmedi ilerleyen haftalarda bunu yaparım.
perşembe günü saat kaçta oluyor eğitim ve yeri neresidir.belirtirseniz söz vermemekle birlikte katılmaya çalışırım.

gezgozarpacik' Alıntı:
Ulaş bey selamlar.doğru söylüyorsunuz feysbuk da resimlerimiz var.ama onları burada paylaşmak aklıma gelmedi ilerleyen haftalarda bunu yaparım.
perşembe günü saat kaçta oluyor eğitim ve yeri neresidir.belirtirseniz söz vermemekle birlikte katılmaya çalışırım.

tabiki uygun olursanız, memnuniyetle bekleriz. Kemeraltındaki DEDAK kulüp odasında (Yavuz Kitapevinden bir arka sokağa (gözlükçülerin olduğu) geçin. Oradan durmayıp yine pasaj içinden bir arka sokağa daha geçin. Karşınıza duvar gelecek. Kafanızı sol yukarıya kaldırın. DEDAK tabelası orada olacak... :smiley: ) olacak.

18:00 - 20:00 arasında.

Oryantiring tanıtımı ve kısa bir harita eğitimi olacak. Sonrasında Facebook'daki grubumuzda ve burada Oryantiring başlığında antrenmanlarımızı duyuruyoruz. Bu eğitimler, antrenmanlara katılmak için zorunlu olmamakla birlikte yararlıdır. Özellikle doğada olmayı seven ve yarışma güdüsüne sahip insanların hoşuna gidiyor genellikle. Sanırım sizin de hoşunuza gidecektir.

Uygun olursanız bekliyoruz...

-----

Bu arada fotoğraflar ve geziler ile ilgili yayınlama sistemimizi aşağıdaki diğer konulardan görebilirsiniz. Ayrıca kafanıza birşey takılırsa Murat ÖZ, ben, buradaki herkes yardımcı olacaktır. Özelden veya buradaki sohbet başlığı altında sorabilirsiniz.

Tekrar hoşgeldiniz...

katılmaya calışırım saatleriniz uygun.perşembe günleri halısaha da maçta yapıyorum oradan maça yetişebilirim.
oryantring ile ilgili eğitim ve oyunla pekiştirilen eğitim cd leri olduğunu duymuştum. bu konuda bilginiz var mı?

Henüz o cdlerden denk gelmedim ancak oryantiring'in özellikle yurtdışında eğitimin her seviyesinde (ilkokul > meslekiçi eğitim) oryantiring'in çeşitli mental yeteneklerin kazandırılmasında kullanıldığını biliyorum. Türkiye'de bir takım firmaların; özellikle şirket içi kaynaşma, liderlik eğitimleri, vs. konularında ve özel okullara eğitimler verdiğini ve antrenmanlar yaptırdığını da görüyoruz...

Kişisel fikrim bu sporun özellikle sahada yapılan antrenmanlarının bu gibi yeteneklerin kazandırılmasında yararlı olduğu. (Hatta bu sene kendi dersimde uygulamayı da düşünüyorum ama tam aklımdakini üretemedim :( )

serhat bendeyuruyecem' Alıntı:
ilginçki bende bu olaya izmirdeki arkadaşım sayesinde heves sardım açıkçası bende istanbulda bir trekking gurubuna üye olmak istiyorum

İstanbul'lu arkadaşlara duyurulur.

Hakan.?? Alooooooooooo.
;D

ek741.png

Selamlar ,herkes çok yoğun sanırım.Site çok sessiz.Kolaylıklar ve güzel bir gün diliyorum:smiley:

tavsiye edebileceğiniz istanbul ve çevresinde treking organizasyonu yapan kişiler yada firmalar varmı?

Merhaba Gargamel,

Hakan Özkaya ( Kasif ) organize ediyor. Bu hafta sonu Yalova Erikli Yaylasına gidiyoruz. Sizi de bekleriz.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18897.0;topicseen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR