Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 695,854
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Yaa tam da dediğin gibi Murat, 2,3 kaya başka da bir şey yoktu ;D yani sadece kayalar ve biz yaww :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Zorlu parkur mu.?
2-3 kaya varmış sadece .

Cık cık. (Vodafone Reklamı değildir.!)
;D

Etiketler

Teşekkürler Ömer, Murat her zaman söyleyecek bir şeyler buluyor biliyorsun :smiley:

matiate' Alıntı:
hadi geçmiş olsun Zerrin :smiley:
gelir gelmezde Murat ın dokundurmalarından nasibini almışsın bakıyorum :D

Yılmaz uyku yüzünden yürüyüşe gidemediği mi söylüyorsun sen ???

gabara' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar, uyku kurbanı olup aranıza katılamadığım için üzgünüm, hepinizden özür diliyorum, geç gelen misafire de hayır denmez, ben çok zor durumda kaldım. Oysa çantamı bile hazırlamıştım Ömer'le konuştuktan sonra :(

TezzMertek' Alıntı:
Zorlu parkur mu.?
2-3 kaya varmış sadece .

Cık cık. (Vodafone Reklamı değildir.!)
;D

Bakınız Zerrin ;
IMG_1881.jpg

taş yok mu taş???

Kim kızdırdı sizi? ;D ;D ;D

İtiraf.com'dan ;

Devletime canım feda

Dün evime gelen tebligatla 2005 senesinde 2007 model arabamla köprüden kaçak geçiş yaptığımı öğrendim. Hiç itiraz etmeden ödedim cezamı. Koskaca devlet yalan söyleyecek değil ya, yapmışım demek ki...

TezzMertek' Alıntı:
Geç gelen misafirin yanında bol bol esnenir.
Erkenden eve dönmesi sağlanır.
;D
yapmadım mı sanıyorsun :D yemediler, ben de fazla üstelemedim kibarlığı elden bırakmamak için

Murat'ın kafasına atacağım taşı seçmeye çalışıyorum ;D bunca taş arasında seçim yapmakta çok zor oluyormuş, karar veremedim bir türlü ;D

XtrmPrgrmmr' Alıntı:
taş yok mu taş???

Kim kızdırdı sizi? ;D ;D ;D

evet ya Zerrin öle oldu, misafir geç ve habersiz gelince üstelik haftasonu da olunca uykusuz kaldik, bir de o kadar çanta hazırlamıştım boşa gitti :(
Sen neler yapıyorsun? Hani malzeme için arayacaktın?

Yılmaz, henüz işlerim ve etkinlik yapmaktan zaman bulamadım ki arayabileyim seni, bayramdan sonraya kaldı artık, senin telefonun varmıydı bende ???

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR