Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 708,457

Etiketler
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

gultent' Alıntı:
Merhaba,
Bende İstanbul gibi büyük şehirde yaşamak için çalışıyorum .İstanbul'dan 140 km uzaklıkdaki İzmit'de Aytepe ile tanışdık yıllar önce trekkiıngler sayesinde.Gerçekden çok güzel bir doğa sanki küçük Karadeniz.Büyülendim ve bir süre sonra hayalim olan köyüme dönüş projesi doğal yaşamı gerçekleştirmek için kolları sıvayıp dagevleri projesini gerçekleştirdik. Bundan 14 yıl önce amotörce başladığım Trekking ve dağcılık sporlarına şimdi profesyonelce doğa turizmi ile devam etmeye çalışıyoruz .
Gelin sizleride bekleriz hep birlikte binlerce yıldızlı dagevimize.

Gülten Karaca
05323374036
www.dagevleri.com
www.karacadagevleri.com

Gezenbilir Ailesine hoşgeldiniz Gülten hanım.
Paylaşımlarda ve etkinlikler de buluşmak dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat

Sabah Neşesi - 2

Dile Benden.jpg

Merhaba Arkadaşlar ,

Bu hafta sonu yapacağımız Kentkart ile İzmir'de Trekking etkinliğimiz olan Balçova Termal Otel - Behzat Düzlüğü - Behzat Zirve (740m.) parkuruna ait bilgileri ve buluşma noktalarını ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19181.0 adresinden okuyabilirsiniz.

Sudan ucuza mal olacak bu etkinliğimize tüm İzmir'li arkadaşlarımızı bekliyoruz.
İstanbul ve Ankara'lı arkadaşlarımızın da Belediye Otobüs ücretlerine sponsor olacağımızı duyururuz.
;D

İstanbullu arkadaşların yakın yerde treking yapma imkanı yok gibi en son treking için katettiğimiz yol gidiş dönüş olarak 500 Km civarında dolayısıyla 500 Km lik bir mesafeyi belediye otobüsüyle gitmek insanlara işkence yapmak olur diye düşünüyorum 2 cisi belediyenin şehir dışı trekinglerde sponsor olacagınıda düşünmüyorum..

Hakancığım ,
Sponsorluk konusunda haklısın.
Benim bahsettiğim sponsorluk, bizim etkinliklerimize katılmak için İzmir'e gelecek arkadaşların yapacağı kentkart masrafını bizim karşılayacağımız yönünde idi.
Siz gelin İzmir'e , yol ücretleriniz bizden. ;D

Bu gidişle daha doğrusu küresel krizde 2009'da da bu tip yürüyüşlere devam edeceğiz.

Ne oldu? Tvde reklamlarım mı geldi? ;D ;D ;D

Murat, her fırsatta İstanbul ve Ankara'lıların şanssızlıklarını yüzlerine vurmasana. Bak sonra hepsi İzmir'e gelecek, kalabalık olacak... ;D ;D

Neyse efendim, ben de DEDAK'ın yürüyüşünü ekledim... İlgilenen sorusunu da iletebilir bana... (Geçtiğimiz yıl, ilk yürüyüşlerimden birisiydi. Bu nedenle bugünkü aklımla yorum yapamam ama ilk notlarımı ve fotoğraflarımı bulabilirsiniz...)
(Elinde DEDAK yıllık programı olanlar düzeltsin. Bu hafta yangınlar nedeniyle doğası tahrip olduğundan Balaban Deresi yürüyüşü programdan çıkartılarak yerine Çatalca Barajı eklendi... Düzeltilmiş olsun...)

DEDAK; Çatalca Barajı - Yeniköy Yürüyüşü bilgileri >
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=19177.0

Selamlar...

gezgozarpacik' Alıntı:
selam doğa severler,ben murat bende izmir'de yaşıyorum.haftasonları doğa yürüyüşlerine katılıyorum.

Gezenbilir Ailesine hoşgeldin adaş ,
İzmir'de hangi kulüp ya da grup ile katılıyorsun Doğa Yürüyüşlerine ??

Ankara - İstanbul - Bursa ,
Herkese kapımız açık Ulaş.

Kalabalık yürüyüşleri sevmeyenlerde vardır gelecek olanların içinde.
;D

Tüm yürüyüş severler İzmir'e toplanırsa ister istemez her yürüyüş kalabalık olacaktır. Zaten yürüyüşün kalabalıklığı değil sorun benim gördüğüm, o kalabalığı nasıl organize ettiğin.

Zira her yürüyüş yavaş yavaş kalabalık olacak, eğer işini iyi yapıyorsan.

Asgari memnuniyetleri sağlamak, insanları hem mutlu hem sağlıklı tutmak, güzel vakit geçirmelerini sağlamak, belli saatte toplamak, belli saatte eve bırakmak falan, çok zor yaf... (Düşününce yoruldum ;D ) Yürüyüş organize edebilen sizlere o açıdan imreniyorum da, ben yapamazdım. Büyük sorumluluk işin gerçeği... En temizi; birisi-birileri organize etsin ben yürüyeyim ;D ;D ;D

(Gerçi DEDAK Oryantiring antrenmanlarını ben organize ediyorum. O yüzden tüm sorunları biraz biraz yaşadığımdan da rahatça atıp tutabiliyorum ;D ;D )

Oryantiring antremanlarında kaybolanları ne yapıyorsunuz.?
;D

Dereceler ile biraz oyna da kaybolsunlar ya.

merhaba arkadaşlar, ben geldimm yineee.. yaw özledim sizleri.. nasıl keyifler? umarım bi problem yoktur..
aklımda kaç gündür bursa/ uludağ kayak sevdası ve mangal sefası varrr.. ileriki tarihte böyle bi etkinlik yapsak mı ne dersinizzz? sevgiler herkesee..

sevgili Murat Öz,ben doğa yürüyüşlerinde ayağını burkan falan olursa vuruyoruz diyorum:smiley: ama oryantrik te ne yapılıyor bilmiyorum:(
zaten kaybolmuşlar bırak doğada kalsınlar kaybolunacak en güzel yer nasılsa.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,786
Kayıtlı Üye Sayımız
166,601
Kaydolan Son Üyemiz
muradmammad

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.