Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,812
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Selam Firdevs,
Annenin rahatsızlığından haberim yoktu zaten nasıl olsun eve bile uğramadım bu hafta ki internetim olsun. Geçmiş olsun diyorum.
Fotografı çeken ben olduğuma göre bir konuşma düzmek de bana düşerdi ama Murat'a yollarken de söyledim aklıma hiç bir senaryo gelmedi. Ama şimdi ufaktan şöyle bir şeyler yazıyorum darılmaca yok beni biliyorsunuz :D

"Kııızzz Nuraann... anamdan emdiğim süt burnumdan geldi, fazla mendilin var mı?"[attachment=1]

Etiketler

Malumunuz konsept Kentkart ile trekking. Olayı ciddiye almayıp kentkartsız gelirseniz başınıza geleceklerden haberiniz olsun. Murat çok ciddi bu konuda.

-Murat abi valla ben bilmiyodum Kentkart getirilceğini. Zaten dolmuşla geldim.
-Keeess... Burda ciddi bir iş yapıyoruz okumadın mı broşürü iyice. Şeytan diyo elinin tersiyle şööle patlat, ama olmaz işte sizin gibi gençleri kazanmalıyız.
-Abi saol valla bi daha olmıcak. Yarın hemen 20 milyonluk örenci doldurtçam Kentkartıma.[attachment=1]

-Öle hemen yırttım sanma. Bu hareketin cezasız kalmayacak. Şu tepeyi görüyosun ya ordan bi tur at gel bakalım koşar adım. Aklın başına gelsin.
-Ama Murat abi...
-Abi yok komtanım diceksin. Marş marş! daha duruyor şuna bak.[attachment=2]

image 007.jpg

image 008.jpg

-Gomtan Kentkartı olmayana su bile yok dedi. Evet beyler önce kartları görelim.[attachment=1]

-Alooo..kime diyom ben. Her yerde bıktım bu paparazzilerden. Bi hafta sonumuz var. Kentkartımızla bi yürüyüşe de mi çıkamıcaz rahat rahat kardeşim. Çekmeyin yav.
-Kızma kardeşim biz de işimizi yapıyoruz. Hem ben de kentkartla geldim ne var, ne olmuş.
-Biri şurdan bi baton uzatsın bana acele...[attachment=2]

image 010.jpg

image 019.jpg

Eyvalla abi, sağolasın. Buralarda mısın hâlâ? Dönmedin mi Rusya'ya? Ya da Katar?

Selam, bu aralar bende nasıl oldu anlıyamadım...
Önce Rusya, sonra Katar... mahvoldum azar azar...
Gelince güzel bir parkurum var Nif'te... Niftegörüşmek üzere.

görüşmek üzere abi, Nif hep yerli yerinde, sana Dünya'nın değişik mekanlarında iyi maceralar.

Sağol Ömer ama bi hata yaptık sorma işte bakalım yarın sabah Murat buraya ne resmi koyar :D

Yılmaz tebrik ediyorum gercekten harika olmuş.espri yetenegine ve zekana saglık diyecegimn ben. harika valla

Yılmaz hocam,

Tebrikler çok neşeli olmuş :smiley: Ama dediğin doğru, Murat ÖZ seni görmesin ;D ;D Veya en azından görmeden önce Kentkart'ını yeni doldurmamış olmaya dikkat et. Zira sanırım yedirecektir kartı ;D Daha az yükleme, daha az hazımsızlık... :smiley:

Ellerine sağlık...

gününüz aydın olsun iyi çalışmalar arkadaslar:smiley:)bu arada murat izmir tadında olmasada istanbulda da boyoz yapan bir yer bulduk.her resimde yutkunmaya son:smiley:)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,777
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

SON KONULAR

Geri