Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15,984
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 707,824
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

umudayaşam' Alıntı:
Slm.Arkadaşlar :smiley: Artık nereye kaçarsınız elimden bakalım :smiley: Yokluğumu fırsat bilirsiniz haaa :smiley: Elebaşı Yılmaz çık ortayaaaa :smiley: :smiley: :smiley: Bu arada annemin rahatsızlığında verdiğiniz moral desteği için tekrar teşekkürler Murat,Ömer,Hatice ve Nuran..İnsan böyle zamanlarda dostlarını yanında arıyor açıkçası...Eksik olmayın :smiley: Affettim hadi siziii :smiley: Şu anda aynen resimdeki durumdayım zaten :(

04-002.gif

Etiketler

@TezzMertek

Murat, dediğin gibi çadır da var, uyku tulumu da. Ama yine daha önce dediğin gibi :D ben sanırım onları sadece zorunlu durumlarda kullanacağım :smiley: Yani kamp yapayım diye yola çıkmam gibi görünüyor hala. Ben yürümek için yola çıkarım, mecburen kamp da yaparım :smiley: :smiley: (Örneğin Zafer Yürüyüşü veya İstiklal Yürüyüşü veya Likya yolu falan olursa belki :D )

Ama teklife teşekkürler yine de

İyi akşamlar...

DEDAK ile bu haftasonu Mahmut Dağı'na yaptığımız yürüyüşün fotoğraflarını aşağıdaki başlıkta yayınlamaya çalıştım.
Beğenilerinize...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18882.0

Bu arada Satmam da satmam :D :D :D

Murat,geçmiş olsun dileklerin için sağol ama hala geçmedi yaaa :( Dinlenmek gerekiyor ama malesef öle bir lüksümüz yok kiiii :( İdare ediyorum...

* Bol Kuru Soğan ve Limon.

* Bir su bardağı sıcak suya biraz adaçayı - karabiber ve bal katarak süzdükten sonra içmelisin.

Geçmiş olsun.

Grip aşısı vurulayım deme sakın.

meseregan' Alıntı:
Selam aslen Trabzonluyum ve işim geregi Adanda yaşıyorum. Arkeologum ( hala bu saplantıdan kurtulamadım aslıda) ama şu anda arkeoloji yapmıyorum malesef.
yaklaşık 12 sendir Kampçılık, doğafotoğrafçılıgı yapıyorum.
Tüm doğa severlere merhaba diyorum.

Gezenbilir Ailesine Hoşgeldin Adaş ,
Trekking Sevenlerin Tanışma Platformuna adını yazmayı unutmuşsun ama ;

meseregan' Alıntı:
Merhaba Adım Murat. Şimdilik ancak bir kaç resmi yorumlarınıza suna bileceğim. Evime döner dönmezde digerlerini. Umarım tecrübelerinizi benimle paylaşırsınız.

bu mesajın sayesinde öğrendim.

Gezenbilir Ailesi içersinde etkinliklerde ve paylaşımlarda buluşmak dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Öz Murat,

umudayaşam' Alıntı:
Murat,geçmiş olsun dileklerin için sağol ama hala geçmedi yaaa :( Dinlenmek gerekiyor ama malesef öle bir lüksümüz yok kiiii :( İdare ediyorum...

Bu Adaçayı ve Deniz Manzarası iyileşmene yardımcı olur umarım.

DenizKenarndaAdaayKeyfi.png

Umudayaşam, geçmiş olsun, adaçayı gerçekten çok iyi gelir soğuk algınlıklarına, deneyimlerimden biliyorum :smiley:

Umudayaşam arkadaşım geçmiş olsun.
Adaçayı tecrübesi olanlardan biri de benim ve şiddetle tavsiye ederim.

Bu arada digital fotoğraf makinesi edinmek istiyorum. Özellikle tavsiye edeceğiniz bir marka-model varsa tavsiye bekliyorum arkadaşlar. Marka belirtmekte bi mahsur yoksa tabi..

Yazarken bile dedim Murat offline şiddete bi cevap gelmez. Gelse gelse adaçayına gelir. :smiley:) Ama yetiştin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR